Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2009. 10:46h.

Puigcercós, com Carretero

ERC i Reagrupament coincideixen en una declaració unilteral d'independència

Puigcercós, com Carretero

Carretero -amb Puigcercós, Carod i altres dirigents- en la seva etapa a ERC

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, coincideix en demanar una declaració unilateral per la independència amb el seu excompany de partit i ara president de Reagrupament, Joan Carretero.

En una entrevista a 'El Periódico' assegura que "si hi ha una majoria independentista al Parlament, unilateralment es pot fer el pas. Però una cosa és evident: ha arribat el moment de superar la legalitat vigent. La legalitat constitucional ens encaixona. La sentència de l’Estatut, bona o dolenta, suposarà un punt final. Aquest serà el punt en què ERC haurà d’agafar el seu nervi de creixement".

També afirma que la legalitat vigent es pot superar "exercint la independència. La pròxima legislatura, Catalunya haurà de celebrar una consulta vinculant per decidir entre tres vies: quedar-se igual, intentar reformar la Constitució o crear un Estat lliure i independent".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Español, España, 13/12/2009 - 14:33

Adios Catalanes. A ver si es verdad y declaráis la independencia de una vez y nos dejáis tranquilos. Aunque mucho me temo que no caerá esa breba.

#4 Miquel, Barcelona, 13/12/2009 - 14:12

Però si en Puigcercós va expulsar en Carretero per proposar-ho. Es pensa que la gent no té memòria? ERC CiU poden fer la declaracio unilateral al Parlament demà mateix.

#3 Guillem, BCN, 13/12/2009 - 12:51

D'en Puigcercós no se'n coneix cap pensament propi. De fet, ideològicament és pastat a en Carod ja que dóna suport total al PSOE a Catalunya. Ara, per "marcar paquet" copia idees d'en Carretero... però ja no enganya ningú.

#2 Jaume, Badalona, 13/12/2009 - 12:44

"Fets, no paraules". De moment, allò que fa en Puigcercós al Parlament és donar suport total al PSOE.

#1 Ex votant d'ERC, L'Estartit, 13/12/2009 - 11:38

Cal vigilar d'aprop als de les "mans netes", que si badem, ens empastifarán de Nocilla.