Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2009. 14:20h.

Puigcercós compara Duran amb "la deessa de la Discòrdia"

"L’especialitat d’Eris, guiada per la gelosia i l’enveja, era sembrar la llavor de la discòrdia"

Puigcercós compara Duran amb "la deessa de la Discòrdia"

Puigcercós, amb Duran, en una imatge d'arxiu

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha comparat el president d'UDC, JOsep Antoni Duran i Lleida, amb "la deessa de la Discòrdia", ja que "l’especialitat d’Eris, guiada per la gelosia i l’enveja, era sembrar la llavor de la discòrdia. Eris és l’element vanitós que intervé per tal que tot vagi de mal borràs entre aquells que es podrien entendre".

En aquest sentit, en una entrada al seu bloc, manifesta que "m’ha vingut a la memòria tal divinitat a causa de la darrera intervenció de Duran Lleida, sempre prest a intervenir quan intueix que hi pot haver una entesa entre CiU i ERC. El capitost d’UDC no desaprofita cap ocasió per posar pals a les rodes. El darrer cas s’ha produït amb l’Impost de Successions i Donacions i la possibilitat que puguem arribar a un ampli acord per fer possible que les rendes mitjanes i baixes no hagin de seguir patint la sagnia de d’aquest tribut que s’ha revelat com a profundament injust i una llosa per a moltes famílies".

Sobre un possible acord entre ERC i CiU amb l'Impost de Successions i Donacions, el líder de la formació republicana considera que "ERC i CIU disposem de majoria suficient al Parlament per fer possible que la proposta prosperi. I, tal i com va ser possible amb la LEC, també per forçar un ampli acord que blindi la decisió. Certament hi ha diferències entre nosaltres. Però probablement no són insalvables i no podem permetre que siguin un obstacle quan es tracta d’arribar a un acord en benefici de la majoria de ciutadans".

Sobre la relació amb Duran, diu que "la distància que ens separa és més significativa. Una obvietat –però la pena recordar-ho- les nostres sigles són un sant i senya: Esquerra Republicana de Catalunya. Pel que a les dues primeres, és clar que Duran no les comparteix en absolut. I pel que fa a la darrera, diguem que el nostre horitzó nacional és als antípodes".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Marc, Barcelona, 26/10/2009 - 15:17

I quanta raó que té el senyor Puigcercós. Sempre que hi ha una entesa entre catalans, surt el senyor Duran-i-Lleida a sembrar la discòrdia. A qui té obediència la gent d'Unió? a Catalunya o a Madrid? que s'aclarin ja.

#11 Dessmond, Barsalona, 26/10/2009 - 15:08

Si hem de fer cas al que diu:"Eris és l?element vanitós que intervé per tal que tot vagi de mal borràs entre aquells que es podrien entendre", aleshores el problema és el mateix Puigcercós, des de fa dues legislatures.

#10 Mariona, mataro, 26/10/2009 - 11:46

El que era de la discòrida era la poma. Ignorant

#9 Alcampelló, Barcelona, 25/10/2009 - 19:51

La ERC de Puigcercós es elegante e ilustrada.Nada de puta Espanya i mori el Borbó, sino que ataca al adversario citando a la mitología griega: Duran eres como Eris,diosa de la Discordia,la que provocó la Guerra de Troya. Pero está lejos del siglo XXI.

#8 Pasqual, BCN, 25/10/2009 - 18:03

No tens res a fer noi, has malversat l'immens capital de confiança i d'esperança amb que comptaves i, és clar, això si es perd ja no es recupera. Havent-hi opcions millors, els catalans no perdrem més temps amb tu.

Tu t'ho has cercat Joan.