Política · 2 de Setembre de 2010. 17:20h.

Puigcercós considera Carretero i Laporta el centredreta independentista

"El fet que hi hagi noves opcions a mi em sembla que és més aviat positiu”

Puigcercós considera Carretero i Laporta el centredreta independentista

Puigcercós, durant l'entrevista a Catalunya Ràdio

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Puigcercós, ha demanat que Reagrupament, de Joan Carretero, o Solidaritat Catalana, de Joan Laporta, omplin el lloc del centredreta independentista que, segons ell, queda sense ocupar. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio Puigcercós ha dit: “hi ha un espai que no es cobreix, i aquesta ha estat una de les coses que han creat més tensió dins d’Esquerra durant molts anys. Hi havia gent que ens venia al partit a militar, però ens deia que no els agradava que ERC fos un partit d’esquerres i republicà. Ens demanaven que fóssim la Convergència independentista”.

El dirigent republicà també ha assenyalat que "quan diem que hi ha desafecció política, quan diem que la gent s’allunya de la política, el fet que hi hagi noves opcions a mi em sembla que és més aviat positiu”.

Puigcercós ha estat molt crític amb l’actitud d’un sector determinat de CiU. Hi ha dues maneres d’entendre el país, segons el president d’Esquerra: “al país se’l serveix o ens en servim, del país”. I Puigcercós ha apuntat: “tinc la sensació de vegades que a CiU hi ha una part de la cúpula que se’n serveix, del país. Ells decideixen què és bo, qui ho fa bé, qui ho fa malament, de què es pot parlar, de què no es pot parlar. Aquella sensació que Catalunya és seva”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 FART DE TRIPARTIT!, Sabadell, 04/09/2010 - 10:07

El mot més útil per a tornar a tenir un president del PSOE( Perdó del PSC) i un tercer tripartit és votar ERC.
Ara mentrestant toca "marcar paquet".
ERC? No gràcies!

#18 pep, manresa, 04/09/2010 - 02:07

Carles (Cardona), tan sols que es donéssin els mateixos resultats del 2003 o el 2006 canviant ERC per Laporta, Carretero o la suma dels dos, la cosa ja seria bastant diferent, al menys aquests ténen clara la prioritat i la urgència de la independència

#17 Confuci, Vic, 04/09/2010 - 00:27

Esquerra va decidir-se per l'eix social.
L'independentisme, que en el seu dia va posar sobre la taula, va oblidar-lo per apendre la funció de govern.
Ara pot anar amb els que fan prioritat única i absoluta la Independència o atravesar el desert.

#16 Rosana, Lleid, 03/09/2010 - 19:42

Sóc independentista i convergent. No calen senyors com Laporta i Carretero per ocupar l'espai centralista.

#15 pauet, tarragona, 03/09/2010 - 19:30

Què mal entès que ho tens, noi. Als independentistes ens importa un rabe la dreta o l'esquerra. NOMÉS VOLEM LA INDEPENDÈNCIA i que mani qui vulgui