Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2011. 10:27h.

Puigcercós creu que Oriol Pujol diu "barbaritats"

"Hi ha un excés per part del Govern d’intentar explicar això de les caixes buides"

Puigcercós creu que Oriol Pujol diu "barbaritats"

Puigcercós, amb dirigents d'Esquerra, en una imatge d'arxiu

El líder d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, en declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", ha afirmat que el fons de competitivitat és de 1.400 milions d'euros, i no de 1.000 com assegura el govern.

"No comencem les rebaixes", ha assegurat, i ha afegit que sembla que Mas "estigui renunciant a 400 milions" i "no hem de perdonar ni un euro a Madrid".

També ha assegurat que els resultats de les eleccions al Parlament del novembre passat demostren que "una part de la ciutadania ha decidit passar pàgina". "La gent considera que hi havia un excés de política", ha afirmat.

L'actual govern, tot i que "només porta un mes", està rebaixant "el to de la política". La crisi, però, no pot tapar que hi ha altres "problemes importants".

Puigcercós ha criticat que "hi ha una coresponsablitat per part del govern de Catalunya", a qui ha acusat d'exagerar l'estat de les finances catalanes. "Si dius que estan molt malament al final et fan culpable d'alguna cosa" i ha assegurat que si l'anterior govern hagués fet cas de la propostes de CiU, "estaríem molt pitjor".

També ha criticat les declaracions del portaveu del partit, Oriol Pujol respecte a les nòmines de la Generalitat, que ha titllat de "barbaritats", així com l'anunci que Spanair estava a punt de fer fallida, extrem que ha assegurat que  no és veritat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Jordi, Barcelona, 04/02/2011 - 08:11

El de les mans netes ho vol tot ben tapadet. Si la caixa de la Generalitat, és a dir i cal recordar, la caixa de tots, es buida bé ho haurem de saber els seus amos. No?

#10 CAN PALANCA, Sant Privat d´en Bas, 03/02/2011 - 18:57

Aquest Puigcercós necessita anar a escola, de dia i de nit, que de números no en té ni idea!!!! Per això ERC gastava, gastava, gastava i endeutava el nostre pais més enllà del que és explicable. Hi ha números que els hauria d´explicar i si no que calli, que s´ha acabat la festa!!!!

#9 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/02/2011 - 17:59

Del viejo tancament de caixes de los apóstoles del nacionalismo, los socialistas han perseguido, con notable éxito, el buidament de caixes
Y variando sobre el mismo tema ahora Zp
anuncia una desamortización de las cajas de ahorro pensada con los pies que nos costará un riñón y forrará a algunos

#8 Albert Hernández, Pineda de Mar, 03/02/2011 - 16:23

l'hereu... n'hi han personatges que superen a "Polonia".Això de pensar que sense mi la terra s'enfonsarà , jo sóc més català...
VIVA MILLET!!!!

#7 JJJ, Lleida, 03/02/2011 - 16:16

Mateu, el tripartit va entrar a Govern per fer neteja, i no pas per fer el mateix que feien. Es a dir, que la politica de Puigcercos es la de "I ara ens toque a nosaltres fotre amb pala" Que Deu ens ampari si mai l'independencia arribe per la banda dels republicans! Vist el que han fet...