Publicitat
Política · 13 de Març de 2011. 17:52h.

Puigcercós critica el "règim de la subvenció"

El president d'ERC acusa PSC i CiU de controlar la societat civil

Puigcercós critica el "règim de la subvenció"

Puigcercós, a la V Convenció Municipal d'Esquerra

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, veu en la crisi una oportunitat per "independitzar la societat civil", perquè "no volem una societat controlada pel règim de la subvenció, com ha fet molts anys CiU i també el PSC, que tenien un control de les entitats i de les seves activitats. Som aliats d’una societat lliure", ha afegit a l'Escola Municipalista celebrada a Lloret de Mar.

El dirigent independentista ha assegurat que "nosaltres fem política i no ens n’hem d’avergonyir", i ha seguit per dir que de la mateixa manera que "per una societat més cohesionada cal més educació, per una societat més democràtica cal més política".

En aquest sentit, ha considerat que el "discurs de la dreta" ha contribuït a crear aquest clima d’opinió que menysté la política i els polítics i ara "els hi ha passat factura a ells". "El govern dels millors, ha anat a buscar els millors i aquests no hi han volgut anar", ha etzibat.

Puigcercós ha manifestat que "els ajuntaments són indispensables per construir nació", també ha demanat a alcaldes i regidors que prioritzin "en el discurs i en els programes l’educació, com a element indispensable", perquè invertint en educació "invertim en el futur i es garantia d’inclusió, cohesió i igualtat d’oportunitats, i no hi pensem renunciar. CiU ja ho ha fet, més Unió que Convergència, però des dels ajuntaments hem de lluitar per aquest objectiu".

El líder d'Esquerra ha afegit que, al contrari que altres partits, "no volem ser un contrapoder a la Generalitat des dels ajuntaments. Som un sol país, però cobrirem el dèficit del Govern en l’àmbit de l’educació". 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 luis, barcelona, 14/03/2011 - 13:53

Solo en UN PAIS DE LAS MARAVILLAS como es este, un tipo así puede decir estos disparates
TINDRÁ COLLONS LA COSA

#8 Rauric, Granollers, 14/03/2011 - 12:50

No sé si ha de ser el de la subvenció o un altre, però, de règim, a aquest xicot se n'hi ha de trobar un o altre, perquè cada cop està més rodanxonet.

#7 Núria, BCN, 14/03/2011 - 08:58

I com ho farà ell sense subvencions a l´hora de sobreviure quan perdi la poltroneta?

#6 Guillem de Varòic, Varòic, 14/03/2011 - 07:56

Quina cara més dura!! quant la seua "vicepresidència" semblaba una casa d'apostes repartint subvencions a tort i a dret a amics, coneguts, parents i saludats.

#5 Gironí, Girona, 13/03/2011 - 23:39

Sr. Puigcercós, té un morro que se'l trepitja. S'han passat set anys subvencionant amics i amiguets i ara ens surt amb aquestes... Després d'haver dilapidat els diners dels catalans, com a mínim, una mica de decència.