Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2010. 22:18h.

Puigcercós demana "fer fora el PP"

El president d'ERC reclama a Mas que "es mulli" amb el referèndum

Puigcercós demana "fer fora el PP"

Puigcercós, en una foto d'arxiu

El candidat d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha demanat "fer un gran esforç per fer fora el PP sortint tots al carrer el 28-N". El president d'ERC ha assegurat que "no és normal que ens puguin passar per sobre i se'ns instal·lin com a tercera força. I això només es fa amb els vots. Hem de fer força. La gent ha de sortir al carrer. Els hem d'apartar políticament", ha dit.

En un acte electoral celebrat a Lleida, Puigcercós també ha demanat al líder de CiU, Artur Mas, que "no s'amagui i es mulli davant la proposta d'Esquerra, perquè la democràcia no ha de fer por a ningú". "Li vam deixar molt clar a Mas que si a Madrid ens tanquen la porta es tracta de dir si Catalunya pot decidir democràticament; si ens quedem a Espanya o en sortim", ha afegit.

Puigcercós ha explicat que Catalunya ha de fer un pas endavant i ha lloat l'acció de govern d'Esquerra. "Hem empès, quan hem denunciat el dèficit fiscal, els peatges, la situació dels nostres sectors productius o amb la llengua catalana. Amb una Catalunya independent podríem resoldre els nostres problemes, però mentrestant hem de construir nació i societat, que és el que ha fet aquests set anys Esquerra des del Govern".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 joan, manresa, 25/11/2010 - 10:33

El Casal,10,20 h.--Es el crit de l'impotencia,sempre contra els altres.Sr.Puigcercós,a nosaltres tampoc ens agrade el PP,pro el respectem,te milers de vots que l'avalen,i son tan democratics com un altre.Vosté veuen a perdre a cents llocs de treball--enchufisme--i no saben que fer.Cambien de disc

#6 Antoni, Igualada, 24/11/2010 - 10:25

En Puigcercós no n'aprèn. Continua amb la mateixa dialèctica de sempre, els del PP són molt més dolents que els del PSC-PSOE. No se n'adonen que estan tots dos subordinats a Espanya. No vull pensar que no dona per més, simplement és síndrome d'Estocolm.

#5 Jaume, Calella, 24/11/2010 - 08:10

És a tu a qui fotrem fora, després d'haver entaforat el PSOE a tot arreu i d'aquest seguit de glòries: http://xrl.us/valentiesdesquerra

#4 ccc, bcn, 24/11/2010 - 05:57

la normalitat és un concepte curiós, no és pot aplicar a la sexualitat però si a la política. Solen ser gent poc democràtica els q parlen de normalitat

#3 Andreu, Barcelona, 24/11/2010 - 00:14


Apart d'haver fet president Montilla,en fred, m'adono que es l'unic vot independentista seriós,realista i útil.Almenys ara per ara.
SI i Rcat son molt personalistes,només per no anar junts ja mereixen no votar-los
Es un independentisme express i de trinxera,no du enlloc.
Penseu-hi