Publicitat
Política · 15 de Maig de 2010. 11:17h.

Puigcercós demana "un correctiu" per a Hereu

Denuncia "l'excés de protagonisme de l'alcalde" i demana "responsabilitats polítiques"

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha aconseguit votar sense problemes la consulta sobre la Diagonal, però ha criticat l'alcalde Jordi Hereu i el Govern socialista de la capital catalana. El dirigent, que s'ha decantat per l'opció C, ha lamentat que "les coses s'han fet malament" i ha exigit "responsabilitats polítiques". "Calen responsables polítics", ha deixat clar.

Puigcercós ha acusat el govern municipal del PSC de "devaluar l'objectiu de la consulta, que era la participació ciutadana", i ha recordat les "dificultats tècniques", a més de considerar que "les preguntes no eren les correctes". "El PSC ha volgut capitalitzar la campanya", ha criticat, a més de recordar que "la proposta de consulta de la Diagonal va sorgir d'Esquerra".

En aquest sentit, el dirigent independentista ha condemnat "l'excés de protagonisme de l'alcalde". "Cal un correctiu per l'equip de Govern de la ciutat", ha considerat, a més de deixar clar que "ni la A ni la B ens acaben de satisfer".

Puigcercós, votant la consulta
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 segi, bcn, 16/05/2010 - 14:51

cuan els deus volen perdre a una persona primer el tornen boig..SOFOCLES
hereu dimitiu sis plau abans de fer mes bogeries .per al be dels barcelonins

#3 Johan, Sants, 16/05/2010 - 10:26

puigcercos i tot el tgipagtit=CULPABLES!............motiu de cesse...es gravisssim

#2 33, Catalunya, 15/05/2010 - 21:06

Puigcercós, per un correctiu a Hereu, primer has de plegar tu, Carod, Ridao i tots els que esteu a primera plana. Després farem for Hereu, i després anirem per vosaltres destapant la vostre "feina" si se'n pot dir així!!

#1 hector, sant hipolit, 15/05/2010 - 12:19

traquilos que el pueblo es sabio y sabe diferenciar la politicas de extrema derecha que llevais a cabo alli donde gobernais cualquiera de los miembros del TRIPARTITO por mas que pejureis que sois de izquierdas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!