Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2010. 14:40h.

Puigcercós diu que al votant del PP "li agrada" la corrupció

Considera que "són receptius als discursos que diuen que la corrupció és normal"

Puigcercós diu que al votant del PP "li agrada" la corrupció

Puigcercós, parlant amb periodistes, en una imatge d'arxiu

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha augurat en roda de premsa que el PP no patirà cap "càstig moral" pel cas Gürtel i ha assegurat que a molts votants del Partit Popular la situació "ja els hi agrada".

En aquest sentit, ha comparat als electors que voten el PP amb els que ho fan a Itàlia per Silvio Berlusconi i ha sostingut que "són receptius als discursos populistes de la dreta que diuen que la corrupció és normal".

"Després del que ha passat a València, a Madrid ia les Balears, finalment el desgast és mínim", perquè el seu electorat és "impermeable" als presumptes casos de corrupció, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Bacus, Tarragona, 07/04/2010 - 18:58

Puigcercós que tens por que et prenguin el lloc per dejar de mangoneijar ? o qui et paga els entrecots que omplen la teva panxa ?

#10 Pep, Alt Empordà, 07/04/2010 - 16:24

No hi ha dubte que els hi agrada i als de Catalunya els hi agrada ser expoliats i vilipendiats només pel motiu de continuar essent els soldats de l.espanyolisme a Catalunya..Ex-votant d.ERC de Vilaller..l.alcalde de Vilaller està imputat,no condemnat!!

#9 Espuny, Terrassa, 07/04/2010 - 10:55

I Javi, '.el cohce tuneado' es del Parlament no del Benach, i amb la pasat del 'tuneo' aquesta colla de xoriços del PP no en tenen ni per pipes. Treu-te la bena dels ulls: el partit més espanyol és el més corrupre. Espanyolisme es corrupcio.

#8 Espuny, Terrassa, 07/04/2010 - 10:48

O els hi agrada o no s'enteren, perquè amb tot el que els cau a Mallorca, Valencia i Madrid s'ha d'estar cec per no veure-ho. Aquest és el famós "eje de la prosperidad", prosperidad del Matas, Camps, "bigotes y correas"

#7 Bacus, Tarragona, 07/04/2010 - 10:28

No crec que els hi agradi tant com a tu.