Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2009. 13:26h.

Puigcercós diu que Montilla "s'equivoca" sobre Arenys

El president replica que "demà no em faré independentista"

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, una "rectificació" després que afirmés en una entrevista a TV3 que la consulta sobiranista d'Arenys de Munt esperonava la "caverna mediàtica". Puigcercós ha ha afirmat que "no li ha de fer por una urna" i ha destacat que "sense violència es pot parlar de tot". "Algú em pot dir quina violència hi havia a Arenys llevat dels 70 falangistes?", s'ha preguntat.

El líder d'ERC ha refermat que "marquem una línia: els que estem disposats a parlar, en plena democràcia, i els que els hi fa por la democràcia" perquè "el dret a decidir forma part de la singularitat politica d'aquest país". Puigcercós ha insistit que "des del respecte que li tinc, es va equivocar" amb la seva opinió perquè "no es un bon argument dir que això alimenta la caverna mediàtica". "Si això d'Arenys és extremisme vostè no seria president" ha afegit en al·lusió al suport d'ERC.

El president d'Esquerra, en canvi, no ha replicat en canvi les al·lusions de Montilla de dimarts passat sobre que ""o estem per aventures ni sorpreses ni invents". Montilla, en el seu torn de rèplica, ha admès que "vostè no es farà federalista demà ni jo em faré independentista" alhora que ha defensat "la plena vigència de l'Estatut" del que ja s'han aprovat 32 noves lleis i s'han rebut 19 noves competències.

Puigcercós, al Parlament
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Josep, Vic (Osona), 30/09/2009 - 18:58

En Puigcercós no te aquelles dots necessàries per fer que la gent cregui amb ell, el Montilla es mes clar amb les seves posicions i els que creuen amb els seus plantejaments no el deixaran de banda. A mes tampoc la opsoició li rebat les seves idees.

#4 Mercè, Barcelona, 30/09/2009 - 18:12

En Montilla no s'equivoca pas. Fa exactament el que complau al seu electorat, enfrontant-se a tot intent d'alliberament nacional. Si som l'únic país on el seu president defensa els interessos del pais vei es per culpa d'Esquerra.

#3 joan, manresa, 30/09/2009 - 17:25

Sr.Puigcercós...Vosté habrá sentit alló..,--en politica es pot fer tot,menys el ridicul --.Be,Voste el fa cada cop que obre la boca i amb cada gest que fa...Nosaltres ya l'entenem ya,pro home...,tontus no som.Que fa dons dunant suport amb aquest Pres

#2 Hèctor, Barcelona, 30/09/2009 - 15:58

Amb qui es volen federar els federalistes?

#1 Matilde, Mollerussa, 30/09/2009 - 15:23

Companys tampoc no ho era de separatista. Era un federalista molt convençut. Els fets i el temps el van portar a proclamar l'Estat Català.