Publicitat
Política · 26 de Maig de 2009. 21:58h.

"Puigcercós dóna l'esquena a l'economia catalana"

Joan Herrera s'enfronta amb el president d'ERC

"Puigcercós dóna l'esquena a l'economia catalana"

Joan Herrera, secretari general d'ICV

El pla de la Generalitat per ajudar a la compra d'automòbils segueix provocant discrepàncies al Govern tripartit. El president d'ERC, Joan Puigcercós, havia criticat ICV per oposar-se a que a Catalunya es subvencioni la compra de vehicles més contaminants que a la resta de l'Estat: "ICV posa en perill la indústria catalana", va dir. Ara, Joan Herrera, secretari general d'ICV, ha replicat: "Puigcercós "dóna l'esquena a l'economia i la indústria catalanes", perquè "el que fa és apostar per un model que en perpetua les ineficiències".

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha assegurat que caldrà fer una "reflexió" sobre com s'adopten les decisions al sí del Govern després que aquest dimarts el Consell Executiu hagi aprovat amb l'oposició de la seva formació les ajudes per a l'adquisició de cotxes.

"Donar ajuts per igual a qui es compra un vehicle de 50.000 euros que a un que compra un vehicle més barat ni és progressista, ni sostenible ni equitatiu, sinó senzillament és apostar pel model de sempre", ha censurat Herrera. Ha afegit que "és absurd potenciar els vehicles que més contaminen, i qui no entengui que és necessari que hi hagi un canvi de model perpetuarà l'actual model, que ens ha abocat a la crisi econòmica".

Segons Herrera, Catalunya "no pot alinear-se amb Madrid i La Rioja, que, contra tot sentit comú, subvencionen els cotxes més cars", i ha dit també que "Catalunya no es pot diferenciar d'Espanya per més contaminant, sinó per ser pionera en el canvi productiu més sostenible".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 http://nonosembauquen.blogspot.com/, Barcelona, 27/05/2009 - 13:02

Que no nos embauque la izquierda de siempre!!
http://nonosembauquen.blogspot.com/

#4 Español, España, 27/05/2009 - 12:08

Todos dais la espalda a la economia Catalana.Puesto que dais la espalda a España,que es quien os da de comer.Cataluña expolia comercialmente al resto de España.Adelante con la independencia.

#3 Joan-Marc, Badalona, 27/05/2009 - 08:51

Aquesta mena de capellanet farsant cada dia fa més pena, o més fàstic.

#2 Cesc, Riudoms, 26/05/2009 - 22:48

"ni és progressista, ni sostenible". Aquest paio es paròdia a si mateix o què? Aquest ecosocioverdopacifístes sempre estan igual!

#1 pinkpanter, bcn, 26/05/2009 - 22:14

Anem apanyats, entre que un dona l'esquena a l'economia catalana...i l'altre li dona pel cul creant plaçes de funcionaris i carrecs de confiança no necesaries en la mesura que el "camarades" es queden sense feina. Aixo es economia productiva !!