Publicitat
Política · 26 d'Abril de 2009. 13:34h.

Puigcercós: "Ens hem de plantar"

Alerta el PSC sobre "la temptació d’acceptar una petita millora" amb el finançament

Puigcercós: "Ens hem de plantar"

Joan Puigcercós, en una imatge d'arxiu

Joan Puigcercós, president d'Esquerra, no acaba de tenir clar si el Govern es mantindrà ferm a l'hora de reclamar un bon acord de finançament per a Catalunya. En un article publicat aquest diumenge al seu bloc personal, afirma que "ens hem de plantar" davant el Govern espanyol per aconseguir un bon acord, però alerta que pot ser que l'executiu català no es mantingui i ferm, i si això passa no serà per culpa d'Esquerra.

"Si algú tingués la temptació d’acceptar un acord amb l’excusa d’una petita millora en l’oferta presentada per l’Executiu espanyol, que no comptin amb Esquerra. I vistos els precedents ens podríem trobar que aquells mateixos patriotes que han estat censurant Esquerra sense contemplacions per haver pactat el Govern de Catalunya amb el PSC serien els mateixos que no dubtarien a adreçar novament les seves invectives contra ERC", explica. "De ben segur que tornaríem a escoltar arguments paral·lels als que van fer servir aleshores perquè no ens empassàvem l’Estatut, titllant-nos d’immadurs o irresponsables, a partir de judicis interessats en un sobtat atac de pragmatisme i seny", afegeix.

Puigcercós també diu que "confio en que el Govern es mantindrà ferm. Però si no fos així, i cal insistir en que per Esquerra no quedarà, del que podem estar segurs és que aquells mateixos que no han deixat de blasmar durant aquest anys Esquerra, per no haver donat el Govern a CiU, tornarien a repicar velles cròniques. Tan de bo no ho haguem de tornar a viure. I no tant perquè el Govern quedaria en un atzucac sinó perquè significaria que hauríem renunciat a allò que ens correspon amb la llei a la mà".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 El-lòdia, Ripoll, 27/04/2009 - 13:04

Juanny, sabessis la cantitat de catalans i catalanes que ja ens hem plantat!, ja sabem de quin peu aneu coixos, i el que puguem esperar de vosaltres, per tant anem per lliure, i sovint divergents amb tu, els teus, els teus discrepants, i tota la pesca.

#22 Meliq Salau, Reus, 27/04/2009 - 09:43

L'acord ja està pactat. Consisteix a acceptar que ens segueixin robant 3.000 euros cada any a cada català o a cada foraster que viu a Catalunya i desprès de pidolar recuperar-ne 200 per a finançar la "Feria de Abril" al recinte del Forum a Barcelona

#21 Beth, Barcelona, 27/04/2009 - 09:21

El que heu de fer és plegar ! heu portat el país a la miseria. La història us passarà comptes.

#20 Lluís, Bcn, 27/04/2009 - 08:41

Molt bé amic Joan, Quan començem?

#19 Eugeni, Barcelona, 27/04/2009 - 08:38

El saben aquell que va en Puigcercós i diu: " Ens hem de plantar...