Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2010. 14:46h.

Puigcercós evita fer sang amb Reagrupament

Admet que es una escissió, però afirma que "de content no se n'ha d'estar"

El president d'Esquerra, Joan Puigcecós, s'ha mostrat comprensiu -en declaracions a e-notícies- per la crisi viscuda per Reagrupament durant els darrers dies perquè "de content no se n'ha d'estar" i ha remarcat que "és un afer d'un altre partit" tot i que ha admès per primer cop que "és una escissió d'Esquerra". Puigcercós ha recordat que "gestionar un partit polític és molt difícil" alhora que ha insistit que "potser ara hi haurà més comprensió d'algunes actituds que es van tenir dins d'Esquerra Republicana d'obstruccionisme i de crítica permanent a la direcció". "Quan un fa el seu partit veu que les coses no són tan fàcils", ha afegit.

Puigcercós, a Molins de Rei
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Frodoí, Barcelona, 08/02/2010 - 09:20

Reagrupament és Esquerra II, ni és Transversal,ni regeneració ni res de res. Ho sento pels qui hi han confiat,però encara en farà d'altres i sonades en Carretero. Llástima, es veu la pota al llop,amb pell d'ovella.

#6 dani, cornellà, 07/02/2010 - 21:17

menos tripartito y más UPYD.

#5 pep, manresa, 07/02/2010 - 18:25

jordi, no sé si els amotinats són crítics o senzillament rebentadors, en qualsevol cas a mi tant me fa que qui ens dugui a la independència es digui Carretero, Laporta, Mas o Lopez Tena, el què està clar és que ERC no ens hi portarà

#4 jordi, Barcelona, 07/02/2010 - 12:53

pep (manresa)- I així és com aconsegueix reagrupament la regeneraciò democràtica ? Fotent fora als crítics ?

#3 pep, manresa, 07/02/2010 - 10:00

Reagrupament n'ha sortit reforçat, han sabut garbellar triant el gra de la palla volgudament introduïda pel mateix Puigcercós, que només haurà aconseguit en part el seu objectiu.
Tothom ja sap de què va això d'ERC, no poden enganyar a ningú