Publicitat
Política · 20 de Juny de 2009. 16:47h.

Puigcercós garanteix la continuïtat del Govern

Acusa Saura de dificultar la negociació del finançament

Puigcercós garanteix la continuïtat del Govern

Joan Puigcercós

El líder d'ERC, Joan Puigcercós, ha expressat aquest dissabte la voluntat del partit d'"esgotar la legislatura amb el tripartit", encara que ha assegurat que Esquerra no perd de vista la "situació difícil" que hi ha amb el finançament autonòmic i la sentència de l'Estatut en el Tribunal Constitucional (TC).

"Hi ha elements difícils que ningú no ignora però el país necessita timó, fermesa i claredat", ha dit Puigcercós, i ha afegit que "Zapatero és el responsable últim" de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, ja que el TC és un "tribunal polític, integrat per jutges elegits pel PSOE i el PP".

D'altra banda, Puigcercós ha acusat al conseller d'Interior i president d'Iniciativa, Joan Saura, de distreure la negociació del nou finançament. El president d'ERC ho ha dit després de les declaracions de Saura d'aquest divendres en què alertava que els socis de govern es poden desmarcar de l'acord. Puigcercós, ha exigit confiar en un únic interlocutor, el conseller Antoni Castells, i anar a una en la negociació. "Crec que estem en un moment clau i ara no podem distreure'ns", ha afirmat.

El secretari general d'ERC, Joan Herrera, de la seva banda, ha reconegut aquest dissabte que "a l'acord s'ha de tenir en compte la posició de tots el partits", però ha admès que cal que "el govern lideri l'acord" i que "cal mantenir una posició unitària".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Joan T., Barcelona, 22/06/2009 - 11:37

Coherent. Recordeu que va batre el rècord mundial d'hissar l'estanquera quan en Montilla li va tocar el crostò

#15 Déjà vu, Volem notícies actuals, 22/06/2009 - 07:41

Ja sé que pel que paguem els lectors (zero), no podem exigir massa, però seria possible que penjéssiu notícies actuals? O potser és que els redactors d'e-notícies heu patit una regressió temporal...

#14 Ramon, Barcelona, 21/06/2009 - 18:46

La imatge d'en Puigcercós és simplement patètica ...

#13 Ramon, Barcelona, 21/06/2009 - 13:13

Puigcercós comença amb p de palanganer i acaba amb s de sociata. Ara ja només deu ser que els quinquis el tenen collat sota amenaça d'obrir dossiers a vessar de merda. Teníem el trinxat de la Cerdanya i ara tindrem també el trinxat del Ripollès.

#12 jo vaig votar, en blanc, 21/06/2009 - 00:51

aquest home sap que se li acaba la menjadora i vol xuclar la mamella fins deixarla ben seca, els que vinguin al darrera que es fotin...ai anyorem els temps de la clau i les mans netes