Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2009. 13:27h.

Puigcercós i Carretero es rifen Laporta

El president d'Esquerra li recorda que "les portes són obertes"

El president del Barça, Joan Laporta, agraeix Joan Carretero -el líder de Reagrupament- la invitació que li ha llançat perquè s'incorpori al seu projecte polític. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Laporta ha dit que se sentiria molt còmode a la formació de Carretero, perquè comparteix amb ell l'ideari independentista i la creença que cal unitat en el panorama política català. Tanmateix, el president blaugrana, ha manifestat que coincideix en la tasca de Reagrupament en el sentit que "la unió fa la força i el que ens ha passat a Catalunya molts cops és que els partits catalanistes estan massa disgregats".

Laporta ha aprofitat l'entrevista per respondre a les crítiques que ha aixecat aquest posicionament polític i ha assegurat que ell no ha fet mai política de partits, i en el mateix sentit s'ha referit respecte al club: "El Barça mai ha fet política de partit, el que fa és política social." D'aquesta manera, Laporta ha defensat que "el club esportiu més important de Catalunya" té dret a manifestar-se sobre els grans temes de país i a preocupar-se sobre qüestions socials.

Per la seva banda, el president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha deixat un porta oberta al president del FC Barcelona, Joan Laporta, i ha manifestat que "Esquerra és un partit obert, i per tant les portes són obertes per qui vulgui sumar-se". "Tinc un respecte molt alt pel senyor Joan Laporta. Crec que és un gran president del Barça, per no dir el millor", ha afegit.

Puigcercós ha definit Laporta com "un home d'una catalanitat indiscutible, sense complexos, que ha fet que el Barça sigui un referent global, però que retorni als orígens". "Ha fet un gran favor a l'independentisme", ha remarcat el president d'Esquerra, a més lloar "l'acte de normalitat en favor de l'independentisme" del president del Barça en acudir a la manifestació sobiranista de la Diada.

Enquesta: Laporta s'hauria de presentar amb...?

Laporta, durant una roda de premsa, a la Diada
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Josep Portero, Terrassa, 14/09/2009 - 22:21

Se'l poden confitar

#22 Ramon, Barcelona, 14/09/2009 - 19:18

Laporta amb els palanganers del PSC? Laporta amb als palanganers del partit que li ha fet totes les marranades hagudes i per haver, des del minut 1, per catalanista? Tu delires, Esquerra.

#21 Carles, Sant Feliu, 14/09/2009 - 18:40

Arnau Estanyol A esquerra no li torna la credibilitat ni en Laporta. A demés en Carod Puigcercos etc.. representen tot el contrari i no el deixaran que aquest els hi remeni la merda. Oblida-te'n d?Esquerra.

#20 Pauet, Montblanc, 14/09/2009 - 18:39

Hola, miscosotas, tens lleig fins i tot el nom... Mira, va a votar qui li dona la gana (democràcia, saps el que és). I el que no vota, doncs no conta . I d'entre els que han votat: 2600 SÍ a 60 NO . JIOOOOO JIOOOOOO JIOOOOOOOOO

#19 Arnau Estanyol, Sant Boi, 14/09/2009 - 17:49

Les portes d'Esquerra estan obertes perquè entri Laporta, si vol, i sobre tot perquè surtin Puigcercós, Carod i companyia de la poltrona pro espanyolista del PSC.