Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2009. 10:40h.

Puigcercós insta Montilla a actuar contra el TC

"Montilla hauria de pensar en una sentència adversa del Constitucional"

Puigcercós insta Montilla a actuar contra el TC

Joan Puigcercós, a l'UCE

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha reclamat la celebració d'una cimera dels líders polítics catalans convocada pel president de la Generalitat per actuar de manera unitària una vegada se sàpiga la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. En el marc de la Universitat Catalana d'Estiu, el dirigent republicà ha afegit que el president José Montilla hauria de començar a pensar en la possibilitat d'una sentència adversa del Constitucional, i ha assegurat que "confia" que si es produeix aquesta situació el president "actuarà i estarà a l'altura de les circumstàncies". Montilla ha afirmat en una entrevista que rebutja "especular" davant d'una eventual retallada, ja que considera que això és "fer el joc als que voldrien que la sentència fos negativa per l'Estatut i per Catalunya". Montilla ha rebutjat la proposta de Carod-Rovira de fer una manifestació preventiva.

Puigcercós s'ha mostrat d'acord amb el vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, després d'assegurar que les mesures preventives calen per exercir pressió al Tribunal Constitucional, de la mateixa manera que l'exerceixen altres partits des de Madrid.

El president d'ERC ha acceptat que si "la majoria" creu que la manifestació ha de fer-se després de la decisió del tribunal, ell acatarà la decisió. Però ha puntualitzat que cal mostrar al TC que "no resultarà fàcil" revocar la decisió que van prendre els ciutadans a les urnes. El líder republicà ha afegit que si l'actual text estatutari no encaixa en la Constitució, llavors l'etapa autonomista s'haurà acabat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Segimon, Barcelona, 23/08/2009 - 18:04

Puigcercós insta Montilla...??? Montilla ja ha contestat a Puigcercós: "Tu ya me pedes instar lo que quieras, que yo sólo haré lo que diga Setapé. Vivaspanya"

#5 Meliq Salau, Reus, 23/08/2009 - 13:55

És com dir-li al carceller que parli amb l'alcaid per a que et deixi escapar-te
El carceller diu: "Val"
Quan torna et diu:
"Ja hi he parlat i ha dit que no"
Llavors el Puigcercós observa que el pany de la cel·la és obert però opta per restar-hi

#4 PAu, Girona, 22/08/2009 - 15:41

En Putxi INSTA a Montilla a mantenir la Cadira per sobre de tot!... Aquest titular esta millor !!*!!

#3 joan, manresa, 22/08/2009 - 13:52

..¡¡¡ El papa está boig...,el papa está boig...!!!
Ai Senyor.,i diu qué --Insta--..Jejejejej,Sr.Puigcercós com acudit vale,pro seriossament no...No recorda ya l\\\'afer de las banderas...?Vosté parla només perque Deu li va donar llengua...

#2 Meliq Salau, Reus, 22/08/2009 - 12:29

Aquest home i altres de l\'actual direcció d\'ERC pateixen Trastorn Bipolar de la Personalitat.