Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2009. 11:13h.

Puigcercós insta Zapatero a "condicionar" el TC

El president d'Esquerra qüestiona el tribunal perquè "aquí tothom pren partit"

Puigcercós insta Zapatero a "condicionar" el TC

Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat, en una entrevista a l'ACN, que el Govern de la Generalitat ha instat el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a condicionar la sentència del Tribunal Constitucional (TC) perquè doni 'llum verda' a l'Estatut., Puigcercós resta tota independència a l'alt tribunal –'aquí tothom pren partit'-, i ha assegurat que tant el president Montilla com tot el tripartit estan treballant perquè Zapatero compleixi amb la seva "obligació de treballar, lluitar i condicionar que la sentència doni llum verda a l'Estatut'. Puigcercós d'ERC ha recordat a Zapatero que es va "fer seu" el text quan el va pactar i el va aprovar a les Corts espanyoles.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fracisco Picos, Barcelona, 31/07/2009 - 10:28

Impresentable , si sus declaraciones fueran realizadas x un individuo d extrema derecha estaríamos pidiendo su dimisión y q el fiscal lo encausara.
Comenzamos con estos polvos ... nos quejaremos d los lodos ... Dimision ya. Hágase el simpático en su casa

#2 jajape, Anoia, 30/07/2009 - 16:36

Senyor Puigcercós si com a càrrec public ha arribat a la conclusió, que molts tenim, de que el tribunal constitucional es una replica del poder de les Corts, el que ha de fer es demanar el canvi de la Constitució espanyola o deixar de fer-ne de comparsa.

#1 Kropotkin, Vic, 30/07/2009 - 13:00

El metodo nazionanista de condicionar al TC sería otorgar una subvención de un par de millones de euros a cada componente del TC que diga que el Estatut es constitucional. Son metodos muy efectivos,...