Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2010. 17:30h.

Puigcercós no fa cas de Benach

L'Executiva fa pinya amb el president d'ERC

Puigcercós no fa cas de Benach

Benach i Puigcercós, en una imatge d'arxiu al Parlament

L'encara president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, en una entrevista a RAC-1, s'ha sumat a la petició de Josep-Lluís Carod-Rovira i ha demanat a l'actual direcció d'Esquerra que cedeixi el pas a una nova generació que rellevi l'encapçalada per Puigcercós i Ridao. Malgrat tot, l'Executiva Nacional d'ERC ha tancat files amb els dirigents del partit i ha decidit que ara "és moment de fer anàlisi i assumir els resultats electorals".

L'Executiva Nacional ha aprovat per unanimitat el document que conté el pla d'actuació d'Esquerra per als propers sis mesos i que dissabte haurà de ser aprovat pel Consell Nacional. El secretari general d'Esquerra i coordinador del document, Joan Ridao, ha explicat que el pla planteja tres objectius: "fer anàlisi i assumir els resultats electorals; anar a fons amb les municipals, que és el repte més important d'Esquerra a hores d'ara; i repensar el que calgui al 26è Congrés Nacional que se celebrarà a l'octubre". En aquest sentit, ha recordat que és la direcció del partit la que controla el tempo i ha subratllat que "som amos del nostre destí".

Ridao ha recordat que "ara és temps d'anàlisi" i, per aquest motiu, el document glossa les causes explicatives dels mals resultats i n'extreu les conclusions necessàries per "seguir treballant amb rigor, seriositat i humilitat per recuperar la confiança de la societat". "Hem de fer una lectura dels resultats sincera i útil per fer canvis i propostes, començant per no parlar tant de nosaltres mateixos", ha recalcat el dirigent independentista. En aquest sentit, el secretari general ha apuntat també que "no ens han deixat de votar per qui som, sinó pel que hem fet o no hem fet", per tant, "autocrítica sí, però tampoc demanarem perdó per existir".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pau, Cardedeu, 13/12/2010 - 18:07

Anem malament, molt malament. Que es treguin la bena dels ulls d'una vegada i que escoltin les bases o serà la "re-òstia"