Política · 23 d'Abril de 2009. 08:18h.

Puigcercós obre la porta a Carretero

"Ha de saber què vol ser quan sigui gran"

Puigcercós obre la porta a Carretero

Puigcercós

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, afirma en una entrevista a l'Avui que "el dia que ERC tingui majoria al Parlament, aquell dia farem una proclamació unilateral" en al·lusió a la proposta de Joan Carretero. "Reduir el discurs a això és... La gent ens vol sentir parlant de territori, d’economia, de normalització lingüística... Vull sumar amb qui convingui amb unes sigles clares: ERC", ha afegit.

Puigcercós també ha afirmat que "si algú no vol sumar-s’hi, té la porta oberta" i que "el senyor Carretero ha de saber què vol ser quan sigui gran. No sóc jo qui li ha de resoldre els dubtes. Sóc el president d’ERC, però no el messies d’ERC. No és a mi a qui deu respecte, sinó als militants i les estructures del partit. El secretari general li ha dit que el vol escoltar. S’ha posat en evidència davant la militància. Ho analitzarem. Els òrgans competents del partit són els que han d’arbitrar el tema. El president d’ERC té prou feina en aquests moments per estar pensant què ha de fer el senyor Carretero".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 El-lòdia, Ripoll, 23/04/2009 - 15:07

Simplement no voldrà ser com tù Juanny, et pareix poca cosa?

#6 Francesca, Barcelona, 23/04/2009 - 14:21

També pot optar per governar i no fer res... que es el que ha fet aquest gall faver i la seva colla... Que ha aconseguit l'Esquerra d'ença que malgoverna? un estatut? millor finançament? més llibertats?
Visca la Terra i muiri lo mal govern

#5 Jep, Catalunya, 23/04/2009 - 13:40

el dia que ERC tingui majoria al Parlament? per aquest camí, ho teniu clar. Que no us adoneu que heu perdut més de 300.000 vots i esteu a un pas de perdre el 25% de la militància? tant us cega el poder i la menjadora?

#4 MIreia, Vic, 23/04/2009 - 13:16

Quina diferència hi ha entre allò que diu el Carretero i el que diu el Puigcercós? DE fet que un aposta per governar i així anar construïnt estructures d'estat, i l'altre romandre a l'oposició i esperar que tot esclati. Val la pena valorar-ho

#3 Pep, Alt Emporda, 23/04/2009 - 12:27

Pere un partit independentista que no te majoria com molt be diu en Puigcercos l.unic que pot fer es o governar o anar a la oposicio i no fer res..les tesis d.en Carretero no s.aguanten per enlloc..els independentistes hem de madurar amic.