Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2009. 14:11h.

Puigcercós parla d'independència, Carod defensa l'Estatut

El vicepresident adverteix que el Govern "no farà cap pas enrere"

Puigcercós parla d'independència, Carod defensa l'Estatut

Carod, durant la trobada

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha garantit que la Generalitat “no farà cap pas enrere” en el desplegament de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya i el seguirà desplegant “al ritme més ràpid possible” amb la “màxima ambició nacional i política”.

“Des del Govern desplegarem l’Estatut que va votar el poble en tots i cadascun dels seus articles, en la seva integritat, tal com estem fent, amb la màxima ambició nacional i política”, ha manifestat en la cloenda de la reunió de comunitats catalanes a l’exterior de l’Amèrica del Nord que s’ha tancat a la ciutat de Nova York.

En la seva intervenció, el vicepresident del Govern ha insistit que “cap recurs d’inconstitucionalitat no pot parar la voluntat del poble de Catalunya de desplegar al màxim la integritat de l’Estatut”. “No hi ha cap motiu perquè el Govern de Catalunya hagi d’ajornar, retardar o esperar a desplegar el text per la decisió que hagin de prendre uns magistrats a 600 quilòmetres de Catalunya”, ha sentenciat.

Sobre el nou Estatut ha destacat la importància que estableix a les relacions exteriors de la Generalitat, que “per primera vegada disposa d’una arquitectura institucional pròpia d’acció exterior”. “Per primera vegada es pot parlar de política pública d’acció exterior catalana”, ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Toni, BCN, 20/10/2009 - 12:12

Mira, cinc botiflers que viuen del "cuentu" rient-se de nosaltres i fent viatgets a costa nostra mentre Catalunya continua emmanillada. Se'n foten de nosaltres, però els esperem a les eleccions.

#2 Montserrat, Cornella, 20/10/2009 - 07:46

A la foto s'hi veu una colla rien, amb un porc amb bigoti.
De que es riuen? de Cat o dels Catalans?

#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 19/10/2009 - 18:13

Una sol paraula INDEPENDENCIA//*//
MARC-SABATES.COM