Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2009. 22:05h.

Puigcercós pressiona Montilla pel finançament

"Imposar la llei del silenci sobre el finançament no és una bona estratègia"

Puigcercós pressiona Montilla pel finançament

Joan Puigcercós, a l'acte de Mataró

El president d’Esquerra, Joan Puigcercós, ha reclamat al president de la Generalitat, José Montilla que lideri el relat de la negociació sobre el nou sistema de finançament perquè “imposar la llei del silenci no és una bona estratègia, la llei del silenci dins i fora del Govern es una pèssima estratègia”.

Puigcercós ha refermat la seva convicció que “la ciutadania té dret a saber en quin punt estan les negociacions sobre el finançament, la ciutadania té dret a saber si el Govern espanyol accepta o no la contraproposta catalana, la ciutadania té dret a saber què està fent el Govern del seu país per aconseguir un sistema de finançament just per a Catalunya… No n’hi ha prou en dir que estem negociant”, i ha recordat al president català que “com a president del Govern de la Generalitat té l’obligació d’exigir a Zapatero que es mulli i que verbalitzi si accepta o no la proposta catalana".

També s’ha referit a l’actitud del govern espanyol i ha advertit a Zapatero “que no el tempti utilitzar la crisi com excusa per negar el que és just per a Catalunya”. Aquestes declaracions les ha efectuat a Mataró en el marc de les conferències que Esquerra està realitzant arreu de Catalunya per explicar la seva obra de govern, en una campanya d’acció política que duu per títol “Estem construint un Estat propi”.

Article de Xavier Rius: "On són les línies vermelles d'Esquerra?"

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Joan T., Barcelona, 12/02/2009 - 08:50

Pressiona??????? Boníssim l'acudit !!! Ara, no sé perquè, em vé a la memòria com va perdre el cul per hissar l'estanquera quan l'amo Montilla el va fer quadrar

#7 bandoler, Catalunya, 12/02/2009 - 08:44

Ho sigui que Esquerra esta al govern i no te ni punyetera idea de com estan les negociacions. sense paraules

Ho haveu vist¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

#6 Francina Rocarell, Barcelona, 12/02/2009 - 01:07

Podeu comptar quina pressió deu fer Puigcercós a Montilla... Quatre frases dites a correcuita amb el pit inflat per sortir a la tele. I cap a sopar falta gent, que demà serà un altre dia!! I l'Apel.les a París, collons com deu dormir!!

#5 Roger, Barcelona, 11/02/2009 - 23:30

Com bé dic al meu blog, aquestes declaracions només són l'inici de l'estratègia pactada amb Montilla per justificar l'avançament d'eleccions. Reapareixerà l'equidistància, per tornar a fer el tripartit.
http://sindicalistanacional.wordpress.com

#4 joan, Barcelona, 11/02/2009 - 23:22

aqsta gent van perdre el meu vot el dia que van passar de dirse Esquerra republicana de Catalunya a una ambigua "esquerra". patètic