Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2009. 21:57h.

Puigcercós pujarà al Puigmal

L'endemà de la seva elecció com a candidat d'ERC

Puigcercós pujarà al Puigmal

Puigcercós, en una foto de jove quan feia curses de muntanya

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, celebrarà la seva proclamació com a candidat del seu partit a la presidència de la Generalitat d'una forma especial: realitzarà una pujada al Puigmal.

De fet, l'ascensió al Puigmal no és una novetat per a algú com el president d'Esquerra, perquè sempre ha estat un gran aficionat a les activitats relacionades amb el muntanyisme, un esport que va practicar amb assiduïtat quan era més jove.

La pujada de Puigcercós al Puigmal es produirà quan s'acabi el consell nacional extraordinari del seu partit, que ha estat convocat exclusivament per a la proclamació del candidat a la presidència de la Generalitat.

El consell nacional es celebrarà, a la Vall de Núria, durant els dies 16, 17 i 18 d'aquest mes d'octubre. Està previst que, després de finalitzades les sessions, Puigcercós realitzi, el diumenge 18, la pujada al Puigmal.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Kropotkin, Vic, 07/10/2009 - 13:04

Realmente impresionante... Se trata de un hecho histórico que con toda seguridad cambiará el mundo y posiblemente incluso el universo... Un nuevo lider hipergaláctico nazionanista se esta creando... Estoy anonadado...

#7 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 07/10/2009 - 12:58

Militants si no voteu algú altre com a candidat tingueu per segur que el vostre futur com a partit quedarà immers amb el més profund desastre, ara bé si esteu convençuts que és ell el qui pot estirar del carrató, endavant Catalunya se'n beneficiarà

#6 Constantí, Vilanova i la Geltrú, 07/10/2009 - 10:23

Proposo que s'hi quedi fins el dia que Esquerra proclami la Independència de Catalunya...
Mentre els i les militants del seu partit podran triar algú més capaç que pens en defensar els interessos de Catalunya.

#5 jordi, mataro, 07/10/2009 - 10:19

estava fibrós es tio, ara te un parell de quilets de mes,ja convendria fer un parell de cims per setmana

#4 Jordi, Barcelona, 07/10/2009 - 09:49

Ui, això de pujar cims no és el que feia en Pujol, "la dreta"?