Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2008. 21:26h.

Puigcercós recupera l'equidistància

El líder d'ERC afirma que "hem acabat amb la Catalunya dual"

Puigcercós recupera l'equidistància

Puigcercós, al costat de Ridao

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha defensat el paper de la formació entre CiU i ERC. Puigcercós ha defensat que "tenim sentit d'Estat, d'estat propi, d'estat català" i ha afirmat que "hem acabat amb la Catalunya dual, la Catalunya en blanc i negre". "Uns s'apropien de l'àrea metropolitana i els altres de les comarques", ha afegit en referència a PSC i CiU, respectivament.

El líder d'ERC ha insistit que "és un país dualitzat entre socialistes i Convergència i Unió". "Nosaltres ho hem superat, hem fet la síntesi", ha insistit. "Hem acabat amb un país dual que sistemàticament s'enfrontava en batalles estèrils".

Joan Puigcercós també ha fet una crida contra "els patriotes de bona fe que cauen en el pessimisme". "Hem de ser autocrítics, els primers", ha afegit. En la seva opinió, "ha arribat l'hora de construir un Estat, peró volem que tot el país ens segueixi".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Oriol Boix, Barcelona, 06/12/2008 - 10:31

Vinga gent d'esquerra,ja sabeu allò que diuen; esquerra i possa el cor.els militants no som feixistas enbolicats amb la senyera,ja m'enteneu,sentim la terra al pit,comentaris dolents,i es clar,sempre hi hauraignorants...

#12 Roger, Can Pixa, 05/12/2008 - 18:05

Per cert, creia que ERC ja no existia i ara es feien dir "esquerra" a seques

#11 Roger, Can Pixa, 05/12/2008 - 18:05

Equidistants entre el PSC i ICV, suposo que volen dir, oi? De totes maneres, la parida aquesta de l'equidistància només la treuen en campanya electoral... deuen veure a venir eleccions després que el TC es pixi sobre l'estatutet.

#10 jordi, Barcelona, 05/12/2008 - 17:14

Doneu tot el poder al PSOE, us carregueu tot el que s'havia fet (ex: CatRadio, TV3,) només per que l'invent era de CiU, negueu el pa i la sal al partit guanyador (Diputació de Girona?) Equidistància? que no som Burros!

#9 Segador de Farners, Farners, 05/12/2008 - 14:31

Hi tant que "hem acabat amb la Catalunya dual" l'heu feta tota Psocialista Espanyolista, Un clar exemple de la intel·ligència fracassada a can Esquerra, Succedani de l'antiga ERC.