Publicitat
Política · 26 de Març de 2010. 10:24h.

Puigcercós reivindica l'obra de CiU

El president d'ERC destaca TV3, la immersió lingüística i els Mossos

Puigcercós reivindica l'obra de CiU

El Parlament, durant la celebració de l'acte

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, conegut també per ser un dels 'arquitectes del tripartit, ha reivindicat per primer cop l'obra de CiU durant la commemoració del 30è aniversari restabliment del Parlament celebrat aquest dijous.

Puigcercós, en efecte, ha tingut paraules especials pels presidents de la Generalitat durant la República o l'exili -tots d'Esquerra- com Francesc Macià, Lluís Companys o Josep Irla, però també ha reconegut l'obra de Jordi Pujol durant els 23 anys de CiU.

"En trenta anys -ha afirmat- han vist la llum lleis fonamentals per al nostre redreçament nacional, algunes en la primera dècada: Televisió de Catalunya –TV3–, immersió lingüística, Mossos d’Esquadra-Policia de Catalunya".

"D’altres -ha continuat- s’han aprovat o estan en tràmit de fer-ho en aquesta legislatura: Llei de serveis socials, d’acollida de la immigració, d’educació, Llei del cinema, vegueries, consultes, Oficina Antifrau". Curiosament, tots aquests projectes de llei han estat promoguts per ERC.

De fet, Puigcercós ha esmentat fins i tot Pujol quan ha afirmat que "titulava molt encertadament el president Jordi Pujol una conferència seva el 2002: «Grandesa i misèria de la política»".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ex-votant d'ERC, Lleida, 26/03/2010 - 21:27

Està clar que els nois d-ERC intentaran mantenir el poder caigui qui caigui, i possiblement oferiran un pacte generós a ciu. PUIGCERCÓS, A VILALLER ESTEM ESPERANT QUE DONEU LA CARA. DEMANEU RESONSABILITATS AL VOSTRE ALCALDE JA!!!

#7 testimoni, barna., 26/03/2010 - 16:36

Els que defensen el franquisme,tambe diuen que franco va fer moltes cosses bé.Per ex.tothom tenia fèina i podia menjar. Clar despres de la guerra,tot destruit,hi habia fèina per tothom cobrant una pela.Pujol va fer coses bones,clar,no hi habia res a Cat.

#6 pinkpanter, bcn, 26/03/2010 - 14:20

Joan Miquel, em sembla que vas confos, el que CIU es va negar a votar era la llei electoral de l'area metropolitana...perque aquella llei ignorava miserablement la resta de Catalunya, jo tambe hi haura votat en contra, ves per on.

#5 jORDI, del segrià, 26/03/2010 - 14:11

Joan Miquel, i BEN FET que va fer Sols faltaria trancar l'ekilibri territorial, per poder mantenir els sociates a la cadira.

#4 Joan Miquel, Barcelona, 26/03/2010 - 13:21

Hi ha qui es fixa només en el que es diu de CiU en positiu. De l'acte en van sortir altes comentaris, com ara que el president Montilla va recordar que no tenim llei electoral catalana perquè CiU es va quedar SOLA votant en contra.