Publicitat
Política · 29 d'Agost de 2010. 12:11h.

Puigcercós ressuscita la por al PP

El president d'ERC acusa els 'populars' de "desestabilitzar Catalunya"

Puigcercós ressuscita la por al PP

Puigcercós, en una imatge d'arxiu

El president d’Esquerra, Joan Puigcercós, ha acusat el PP de "dedicar-se a desestabilitzar Catalunya amb un discurs en contra dels interessos catalans per créixer electoralment", en resposta a les declaracions d’Alícia Sánchez-Camacho que ha afirmat que parlar de referèndums d’independència genera inestabilitat política. "Qui realment desestabilitza Catalunya és el PP", ha afirmat Puigcercós, "tot el que no guanyen a les urnes ho volen guanyar als despatxos o al Tribunal Constitucional". 
 
El líder independentista, que s'ha reunit amb membres de la coalició de govern del Frente Amplio d’Uruguai i amb catalans residents a Montevideo, ha apuntat que els dirigents del PP "haurien de reflexionar sobre si volen mantenir aquesta espiral contra Catalunya" i que, "si volen ser catalans, difícilment haurien d'aguantar aquesta espiral".

Puigcercós també ha criticat que el PP especuli amb la data de les pròximes eleccions al Parlament i ha recordat que es tracta "d'una potestat del president català fixar-ne la data de celebració. La tindrem segur en breu". En aquest sentit, ha subratllat que "el debat de veritat no és la data, sinó la valoració que es fa dels quatre anys, altament positius. El debat són les noves fronteres polítiques, nous horitzons polítics".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Xató del Vendrell, EL Vendrell, 01/09/2010 - 13:09

Que jo sàpiga fins ara el PP no ha fet president de Catalunya a un espanyol. ERC pot dir el mateix??
No se qui em fa més por...

#5 Fernando, moncada i reixac, 30/08/2010 - 19:37

esta gente no cambian el disco nunca? yo creo que hay muchisima mas gente en catalunya que teme mas a erc que al pp!!!!!!!!! erc gobierna para una minoria de catalanes y detrimento de la mayoria de catalanes que nada tenemos que ver con independentistas

#4 Pepemari, donde ERC no existe, 30/08/2010 - 08:19

Un partido nacionalista español y radical como algunos afirman y que nunca saldrán de la marginidad en Cataluña y es casi más votado que la máquina de fabricar independentistas como ERC. Normal que tengan miedo. Qué ganas tengo de votar.

#3 Jaume, Vilanova, 29/08/2010 - 21:36

La por al PP ja no cola. La veritable por la feu vosaltres q enganyeu la bona gent independentista per posar un analfabet espanyol a presidir el país. A cagar la via Esquerra!

#2 Clarinete, Barna, 29/08/2010 - 15:39

ERC un partido que demuestra ser un desastre cuando gobiernan...Catalunya con casi un millón de parados...Corrupción política galopante y escandalosa del tripartito...Inseguridad ciudadana...deslocalización de empresas...Catalunya a retrocedido con ellos.