Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2010. 10:24h.

Puigcercós se n'alegra d'haver fet president Montilla

"Demostra que els catalans, originaris o no, tenen oportunitats"

Puigcercós se n'alegra d'haver fet president Montilla

Puigcercós, amb José Montilla, en una imatge d'arxiu

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat des de Buenos Aires que "m'alegro d'haver fet president José Montilla, ja que així és demostra que a Catalunya, els catalans, originaris o no, tenen oportunitats". El líder d'ERC considera que no hi ha cap mena de perill de fractura social per l'augment de l'independentisme a Catalunya, tal com considera el president de la Generalitat, José Montilla. Segons Puigcercós, "el millor exemple de la fortalesa de Catalunya és el mateix Montilla, que ha arribat a ser president de la Generalitat".

També ha apostat per celebrar una consulta popular, "el PSC també se sumarà a la idea de tirar endavant un referèndum per la independència de Catalunya". Puigcercós ha assenyalat que ICV ja s'ha sumat a la idea de convocar un referèndum i en aquest sentit ha afirmat que després de les paraules de Maragall "el PSC no tardarà massa a demanar-lo".

"Estem veient com aquells partits que no eren partidaris d'un referèndum pel futur de Catalunya, ara sí que comencen a estar-hi d'acord", ha subratllat Puigcercós, que ha afegit que "ERC voldria que CiU i el PSC també s'hi afegissin, tal com ja ha fet ICV".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Jomateixa, Barcelona, 27/08/2010 - 10:22

L'única cosa que demostra fer president Montilla és que ho pot ser qualsevol! Que no cal preparar-se, que no cal formació, que no cal esforç ni compromís! Què no ens prenguin més el pel aquests d'ERC!

#12 Ciudadanista, Barcelona, 26/08/2010 - 18:13

El PSC se sumará a lo que sea, referéndum o separatismo por las bravas. Montilla quiere poder y para ello necesita otro Tripartit. Así que hará lo que ERC le pida.
Al centro izquierda no nacionalista ya no lo representa el PSC, lo hace CIUTADANS.

#11 ex erc, Lleida, 26/08/2010 - 17:07

en Puigcercos se n'alegra d'això a l'igual que nosaltres ens alegrarem de NO tornar a votar esquerra (abans republicana) i fer-ho per opcions realment independentisites i no palanganeros del PSOE. Bon vent !!

#10 joan, manresa, 26/08/2010 - 16:44

El Casal,16,35 h.-No et fot.,axís anem.Sr.Puigcercós parlem clar i catalá.Vostés van fer President a Don José per l'odi visceral que tenen contra CIU.I per qué sabían que amb CiU no farían las barrabasades fetas amb el PSC.Srs de ERC La Historia di

#9 Andreu, BCN, 26/08/2010 - 13:28

El problema no és haver fet president de la Generalitat a un andalús (la qual cosa és un signe lloable de normalitat democràtica). El problema és que aquest andalús forma part del nucli dur del PSOE, i ferm abanderat del model d'Estat centralista