Publicitat
Política · 25 de Maig de 2011. 20:52h.

Puigcercós s'inclina per Junqueras en comptes de Ridao

El president interí d'ERC considera que l'eurodiputat "comptarà en el futur d'Esquerra"

Puigcercós s'inclina per Junqueras en comptes de Ridao

Puigcercós i Ridao, en una imatge d'arxiu

El president interí d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha avalat la possible candidatura d'Oriol Junqueras a la presidència del partit. "És una persona valida, evidentment, és un bon eurodiputat, i bastant estimat al partit. Per tant es una persona que compte i comptarà en el futur d'Esquerra", ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio.

Per contra, Puigcercós no ha dit res sobre la figura del secretari general, Joan Ridao, que el passat mes de febrer es va postular per succeir l'actual líder. "Si, arribat el cas, es planteja i la gent m'ho demana, jo estic disposat a pensar-ho, però ara mateix no penso en això perquè si les eleccions municipals no van bé, tot aquest debat pot anar en una altra direcció", va assegurar.

Puigcercós ha afegit, sobre la possibilitat que Jordi Portabella presenti la seva candidatura, que "cadascú ha de saber quina capacitat té. El que jo dic és que les formes són importants".

Junqueras és eurodiputat i a les darreres eleccions municipals va estar a punt de guanyar a Sant Vicenç dels Horts, on va obtenir més del 22% dels vots. Amb sis regidors, la llista independentista s'ha quedat a un del PSC.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat