Publicitat
Política · 27 de Març de 2011. 19:02h.

Puigcercós troba "gandul" el Govern

El líder d'ERC creu que la cimera va ser "un espectacle"

Puigcercós troba "gandul" el Govern

Puigcercós, durant la última Diada

Joan Puigcercós ha titllat el Govern d'Artur Mas de "lent" i "gandul". "A aquest govern li costa posar-se en marxa. El Govern de CiU és lent i a hores d'ara encara no ha pres decisions i espero com a mínim que la cimera feta faci que el Govern ja no tingui excuses per a seguir fent el gandul", ha comentat el líder d'ERC.

"Li demanem a CiU que reflexioni, que a la propera cimera facin arribar la documentació abans, que hi hagi debat previ, la gent no es mereix un espectacle com el que vam veure l'altre dia. ERC ja no entrarà més en polèmica sobre la cimera econòmica, però el que li demanem al senyor Mas és que posi l'agenda, que posi els textos damunt de la taula en forma de llei, en forma de projectes de llei i de lleis, de visions pressupostaries sobre els pressupostos del 2011 i després podrem parlar de resultats i podrem donar una satisfacció a la gent, que estava esperant amb molta inquietud una cimera que havia de posar fil a l'agulla per part d'aquest Govern", ha afirmat Puigcercós.

El president d'ERC ha fet aquestes declaracions durant la cloenda del Congrés Nacional de les JERC, en el qual s'ha escollit Gerard Gómez del Moral com a nou portaveu nacional. Puigcercós també ha comentat que "les retallades socials que s'estan produint, els passos enrere que està fent el Govern de CiU i el que pot passar amb l'arribada del PP al Govern, necessitem organitzacions juvenils capaces d'interlocutar com ho fan els sindicats".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Ramon, Barcelona, 28/03/2011 - 15:34

No, Joan, no. Ni m'esvero, ni em paguen, ni sóc imparcial (aspiro, això sí, a una Catalunya amb aquelles imparcialitats mediàticojudicials que deriven dels consensos nacional i ètic).

#13 joan, bcn, 28/03/2011 - 15:00

Ramon, no t'esveris, potser he donar en el clau, ets una persona pagada per CDC, per respondra a qualsevol critica, no hi ha problema tots els partits i tenen agú, però el que no accepto es que facis veure que ets imparcial, ara tots saben de que vas. i sabem que no hem de entrar en provocacions.

#12 Ramon, Barcelona, 28/03/2011 - 14:55

I saps per què Convergència és comparativament glòria en matèria de corrupteles? Doncs en bona part perquè tant l'espai mediàtic, com la Fiscalia i les incomptables sectorials armacristos estan al servei del PSC, o sigui d'Espanya. El cas Ortega i el no-cas Chacón n'és un exemple clamorós.

#11 Ramon, Barcelona, 28/03/2011 - 14:46

Que CiU hagi sofert en quatre dies més desgast polític per inflar expedients acadèmics, que el PSC, no significa que ho hagi fet més. Al contrari. Ho ha fet infinitament menys. Significa que continuem tenint un espai mediàtic sota control sectari del sucursalisme progre. I com això, tot.

#10 Ramon, Barcelona, 28/03/2011 - 14:42

Critico Convergència entre patriotes. Entre lerrouxistes i palanganers de lerrouxistes comprendràs que no puc sinó fer-li costat. Tema nepotisme i endollamentes pel puto morro, pretens tal vegada negar que el Tripartit va ser el cony de la Bernarda i que al seu costat Convergència és glòria?