Publicitat
Política · 22 de Març de 2015. 19:17h.

Puigcorbé: “M’encanta Espanya”

El número dos d’ERC per Barcelona diu que “el problema és l’Estat espanyol”

Puigcorbé: “M’encanta Espanya”

Puigcorbé durant l'entrevista

El número dos a la llista d’Esquerra per Barcelona, l’actor Juanjo Puigcorbé, ha assegurat que “m’encanta Espanya” i que “el problema és l’Estat espanyol”. “Ens sembla un Estat obsolet, antic, retrògrad i que va cap enrere”, ha comentat.

Puigcorbé, en una entrevista aquest dissabte al vespre a Telecinco, ha justificat la seva decisió d’entrar en política. A més, ha dit que passi el que passi “jo encara sóc actor fins que estigui l'acta de regidor. Mai es deixa de ser actor o escriptor”.

Preguntat sobre quins són els seus motius per voler separar-se d’Espanya ha comentat que “Espanya no m’ha fet res. Jo he viscut 49 anys a Barcelona i 11 o 12 a Madrid. No tinc res absolutament contra els espanyols, la meva dona és nascuda a Alacant i de família malaguenya”. 

“No tinc absolutament res en contra, m’encanta Espanya. El problema no són els espanyols, que són els meus amics i els meus germans, el problema és l’Estat espanyol. No ens agrada l’Estat espanyol, ens sembla un Estat obsolet, antic, retrògrad i que va cap enrere”, ha dit.

Puigcorbé ha seguit dient que “Catalunya és una autonomia de joguina. Vàrem voler més autonomia, Zapatero ens va dir que sí i després ho van tirar enrere fins i tot rient-se. La gent vol votar i no ens deixen… això què és? Les lleis progressistes que fem a Catalunya ens les tomba el Constitucional cada dos per tres”.

“Volem decidir el nostre futur, volem un Estat nou més just i més lliure i segurament més progressista. Dins de la Unió Europea perquè la UE no ens deixarà anar com tothom pot entendre perfectament”, ha afegit abans de recordar que “Catalunya l'ha construït moltíssima gent immigrant”.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#30 Manolo, Barcelona, 23/03/2015 - 20:33

Creo que este pajarito tiene un empanada mental

Quiere que digamos que es un intelectual ponderado, equilibrado y con ideas abiertas y lo único que refleja es su interés propio, sin aportar nada nuevo

De todas maneras le fecilicito ya que conseguirá vivir mejor de como lo hacía hasta ahora

#29 karkamal, La Marca Hispànica, 23/03/2015 - 19:54

A mi em passa el mateix. M'encanta catalunya i els catalans. El problerma es l'estat català (o sigui, la generalitat) que es un estat que vol tornar enrera, cap a l'aillament i la tribalització, és un estat per a "pueblerinos" i que tot el que fa, o son bestieses, o és il·legal o anticonstitucional

#28 BEJOTA, BCN, 23/03/2015 - 19:44

E. EUROPEES. Els 1.401.421 vots que van aconseguir ERC, CiU i ICV en són pocs en relació amb els 5.317.789 catalans cridats a les urnes. Tot just un 26% del cos electoral. "De cara a Europa, això no és força suficient", apunta. "Encara han d'aparèixer un milió de vots independentistes més" (= 27 S).

#28.1 BEJOTA, BCN, 23/03/2015 - 19:46

N.B. UN ACTOR HAURIA DE VIGILAR LA SEVA AREA D'INFLUENCIA .SOLS CATALUNYA ,ÉS POC I, A MÉS A MÉS ,ESPANYA (EL CINEMA)L'HAN TRACTAT BÉ.

#27 graelix@yahoo.es, Bcn, 23/03/2015 - 18:57

Mita´l .
Com el Manolo Esobar.
I a mes a mes, tambien le gusta el futbol los domingos por la tarde.....

#26 telamarinera, Vilanova, 23/03/2015 - 17:22

A mi CAT me tiene enamorado. Pero de la Generalitat me querria divorciar.
Que me aconseja?

#26.1 mirk, bcn, 25/03/2015 - 10:09

jo t´aconsellaria fer una votació perquè la teva opinió és tan vàlida com la meva. Així de fàcil.