Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2017. 17:12h.

"Puigdemont, a partir del 21-D, s'ha acabat"

Josep Nuet assegura que "al mes de febrer no serà res"

"Puigdemont, a partir del 21-D, s'ha acabat"

Josep Nuet

Josep Nuet, candidat numero 5 dels comuns per la llista de Barcelona, ha assegurat que la figura de Carles Puigdemont s'haurà acabat després de les eleccions del 21-D. "Puigdemont, a partir del 21-D, s'ha acabat, perquè ell s'ha presentat a les eleccions i al febrer hi haurà un nou govern. Ara ja és expresident però al febrer ho serà d'una forma profunda" ha afirmat Nuet en una entrevista publicada aquest dimecres a El Punt Avui.

El candidat ha assenyalat que Puigdemont "és candidat, però no pot ser president, perquè quan torni anirà a la presó i s'hi estarà mesos. El país no pot anar darrere de Puigdemont, ha de ser al revés". El número 5 dels comuns ha apuntat que "Puigdemont al mes de febrer no serà res" i que "crec que no serà president, que no serà conseller i que no serà diputat. T'imagines a Puigdemont fent de conseller o de diputat?, no serà res". Nuet ha lamentat que s'estigui "inflant un globus de nou que produeix en curt l'activació d'uns sentiments, però que a mitjà i llarg termini és insostenible" i ha assegurat que "d'alguna manera, estem enganyant a la gent". 

El número 5 a les llistes ha manifestat que "cal un període d'estabilitat que no ve del discurs que està fent el president, sinó del que fem nosaltres, que ja ha ocupat la centralitat de la campanya". El candidat també ha matisat que no equiparen el 155 amb la DUI, i ha mantingut que "ambdues coses són errors que es retroalimenten", ja que "el 155 va ser més dur i va tenir més suports al Senat i en la societat espanyola gràcies a la DUI". 

8 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi, Barcelona, 07/12/2017 - 16:22

Puigdemont nunca ha sido nada, ni nadie, un señor puesto a dedo por Mas, al que nadie ha votado y que ahora se autonombra el "President legitim escollit". En Febrero ya sera menos que nada o un simple politico preso por sus delitos.

#8 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 07/12/2017 - 03:25

La muchachada cupaire jura i perjura por la gloria de su madre que ells ja viuen magnificament instalats a una republica, pero que el 21D baixaran a la Terra una estoneta a fer.nos una visita i a votar, que un sou public es un sou public no fotem.

Cupaires si pero tontos no.

#7 Por el cambio sistema electoral , Sin estelada no es nada Puigdemont , 07/12/2017 - 01:47

Lo que ha unido la Constitución que no lo separe Puigdemont.
6D

#6 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 07/12/2017 - 00:51

Ud. se ha acabado también… ¡qué cony, Ud. es que nunca llegó a empezar! ¿O es que no vio lo que hicieron los miembros no catalucinados de la Mesa? Pues es lo que le tocaba haber hecho a Ud., salvo que sea rematadamente idiota. Engañar a la gente, por cierto, es lo que Uds. también han hecho, poniéndose de perfil con las cosas de comer.

#5 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 06/12/2017 - 21:04

Aquest pobre destartalat no es el de yonohesidoseñorjues ?