Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2017. 09:08h.

Puigdemont accepta renunciar a la independència

"Una altra solució diferent és possible"

Puigdemont accepta renunciar a la independència

Carles Puigdemont ha declarat en una entrevista al diari belga "Le Soir" que hi ha altres solucions per a Catalunya a banda de la independència: "Una altra solució diferent de la independència és possible", afirma el president en una entrevista concedida al cap d'Internacional del diari, Jurek Kuckziewicz. L'entrevista es va fer durant una passejada per un bosc als afores de Brussel·les.

Puigdemont explica que està "disposat a acceptar la realitat d'una altra relació amb Espanya" i assegura que ell sempre ha estat partidari d'arribar a un acord i que "he treballat durant trenta anys per obtenir un altre ancoratge de Catalunya dins d'Espanya", però que "l'arribada al poder d'Aznar ho va aturar".

El president considera, a més, que l'origen de la situació actual és "la invalidació, el 2010, de l'Estatut d'autonomia que havien aprovat els parlaments català i espanyol". I argumenta que "en aquell moment en el Parlament de Catalunya" hi havia 14 diputats independentistes, que "s'han convertit en 72". Per això, sentencia Puigdemont, "el responsable de l'empenta independentista és, en primer lloc, el Partit Popular".

94 Comentaris

Publicitat
#73 Yomisma, Deporaqui, 14/11/2017 - 14:24

Siempre están con lo del encaje, eso es falso, lo que han querido siempre es la independencia, pero poco a poco

#72 Mirabeau dixit, Can Pets, 14/11/2017 - 13:33

Personatge de la revolcució francesa, diguè: Nous sommes ici par la volonté du peuple et nous ne sortirons qué par la force des bayonettes" si visquès ara afegiría: Llevat dels que fugen com conills espantats cap a Brusseles".

#71 pepe.----, andorra, 14/11/2017 - 12:29

pobres belgas, no saben el coñazo q supone q un separata, ademas cagon, como poochi, este por su pueblo dando paseos sin hacer nada util. De momento ya tienen portada de diario para ir abriendo el apetito. Yo, solo espero q no retorne nunca mas. Ademas de bocachancla, es un cobarde.

#70 Aran non ei Catalonha, Bcn, 14/11/2017 - 10:09

Un altre mon es posible !!!
En vez de ir a Catadisney ahora pueden ir a Catalamont.

#69 Ramon, Terrassa, 14/11/2017 - 09:56

Dioni Puigcagón, a estas alturas, para ti la única opción es ser un prófugo repudiado y olvidado por todos o volver a España, tu país, y rendir cuentas con la justicia y la democracia.
La democracia española es generosa con quien se arrepiente de sus crímenes.