Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2019. 21:16h.

Puigdemont acusa de "deslleialtat" a ERC

Per una reunió de Torrent amb entitats sense l'ANC

Puigdemont acusa de "deslleialtat" a ERC

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha acusat Esquerra de "deslleialtat" per la reunió d'aquesta tarda al Parlament presidida per Roger Torrent amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i diverses entitats i sindicats per abordar la situació que travessa Catalunya. Entre els assistents hi havia representants de CCOO, UGT, PIMEC, Foment del Treball, el Cercle d'Economia, LaFede.cat, la Taula del Tercer Sector i la FAVB.

El vicepresident primer de la cambra catalana, Josep Costa (JxCat), ha denunciat a Twitter que "he conegut per la premsa la proposta del president del Parlament per intentar respondre a la situació política" i ha denunciat que Torrent ha "acceptat el veto a l'ANC del que suposadament ha de ser un espai de treball transversal". "Ens cal unitat i no iniciatives sectàries", ha reblat.

Aquest comentari ha estat compartit per Puigdemont que, posteriorment, ha fet un tuit per expressar que "la deslleialtat i la divisió intencionades són un greu obstacle, difícil de superar". "Cap càlcul partidista o personal ho justifica", ha afegit. Finalment, ha dit que "alguns se n'adonaran quan ja serà massa tard, i descobriran que la unitat que tant vam reclamar hauria estat molt eficaç en aquests moments".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#20 Jajajajaja, Ciudad sin ley, 21/10/2019 - 02:10

y esto lo dice el que se escondió en un maletero fugándose cual rata y dejando tirado a lo suyos

#18 no soy nadie, barcelona, 20/10/2019 - 13:04

ho sap pujol?

#17 E. Payetó, Barcelona, 20/10/2019 - 12:30

dichas declaraciones.
Lo que faltaba otra piromana pero en serie. Y en serio, se cree sus propias elocubraciones como verdades absolutas e irrefutables.

#16 E. Payetó, Barcelona, 20/10/2019 - 12:29

tornen a sus cauces.
Solo le preocupan los de un lado, no sé como Collboni pacta con esta formación, por la persona incendiaria que tiene al frente.
Pero así ella sin carrera acabada y siempre viviendo a la sopa boba de la subvención, de su pareja o parejas anterior/es, de sus padres, no se esloma nada.
Ponedlo porque estoy superindignada de

#15 E. Payetó, Barcelona, 20/10/2019 - 12:27

tú ni NADIE le espete, li etzibi el que está bien decir y lo que está mal decir. Pero habrás se visto semejante politicucha del tres al cuarto y fui socialista, ya no lo soy pero esta inacción le pasará factura al PSOE.
La gente se informa. Vota en clave emocional muchos. No nacional.
Y heridos hubieron, han habido y habrán salvo que las aguas