Publicitat
Política · 17 de Maig de 2017. 12:54h.

Puigdemont acusa la CUP d'"immaduresa política"

El president nega cap pacte amb el PP per a la regulació de l'estiba

Puigdemont acusa la CUP d'"immaduresa política"

Carles Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha negat que el Govern hagi arribat a cap pacte amb l'Executiu del PP per aprovar el reial decret llei sobre la regulació de l'estiba i ha acusat la CUP "immaduresa política".

Puigdemont ha fet aquestes manifestacions després que la diputada de la CUP, Mireia Vehí, denunciés que "el paper del PDECAT al Congrés recorda al del Pacte del Majestic" i es preguntés per què el PDeCAT "manté la dinàmica del peix al cove" mesos abans del referèndum.

"Començaria a ser hora que superessin aquesta immaduresa política", ha replicat Puigdemont, que ha assegurat que "no hem pactat res a canvi" i ha lamentat que els anticapitalistes tinguin "una por obstinada a arribar acords".

Finalment, el president ha defensat que "la política per nosaltres és arribar a acords" i ha afegit que "aquest Govern sempre negociarà i dialogarà amb qui calgui i amb qui vulgui negociar i dialogar".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Pepet, Sabadell, 17/05/2017 - 22:40

"immaduresa política"; això es tracta d'una lluita entre iguals?

#7 Escèptic, Bcn, 17/05/2017 - 22:01

Millor ser un immadur que un corrupte. Tot i que la CUP no són sants de la meva devoció , hi ha alguna vegada que estan bé i s' ha de reconèixer

#5 Alejandro, Barcelona, 17/05/2017 - 15:30

Sr. Presi.¿Con eso quiere decir que en el PDECAT, en JXSI, hay alguien a parte de la CUP que goce de madurez política ?. Pues quién lo diría, oiga, qué calladito se lo tienen, tan calladito, que nadie se ha dado cuenta, nadie se ha percatado de ello.

#4 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 17/05/2017 - 15:28

Puigdemont acusa la CUP de "inmadurez política".

Senyal inequivoca de que tenim les eleccions a tocar.

Eleccions convencionals naturalment malgrat les fatuas i les desquiciades revelacions profetiques amb que el gran Partal enlluerna als seus fidels.

#3 josep26, Badalona, 17/05/2017 - 14:57

El noi aquest parlant d'immaduresa.... Mare meva. Necessita un sicòleg.