Política · 18 de Març de 2017. 15:41h.

Puigdemont afirma que l’Estat “s’està quedant sol”

“No hi ha inhabilitació que pugui aturar tanta democràcia”

Puigdemont afirma que l’Estat “s’està quedant sol”

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat durant el consell nacional del PDECAT que “en democràcia el dret a no dialogar no existeix però l'Estat no accepta seure. S'està quedant sol i li diuen de fora”.

"Per nosaltres guanyar vol dir exercir la democràcia; per ells guanyar és derrotar Catalunya”, ha lamentat, a més de remarcar que “per moltes inhabilitacions que hi hagi seguirem aquí”. “No hi ha inhabilitació que pugui aturar tanta democràcia”, ha proclamat

"Fa pocs mesos algú reia dels 18 mesos i deien que ens dividiríem o ens fondríem. Avui se’ls hi posa cara de preocupats”, ha celebrat, a més de reivindicar que “només podrem guanyar si som molts i i ens veuen decidits”.

"Hi ha via per defensar i exercir sobirania i l’hem reivindicar amb orgull, una via que no ha estat i no serà mai violenta”, ha destacat. “Si l'Estat espanyol vol jugar un rol positiu, nosaltres estarem a la taula com sempre”, ha sentenciat.

37 Comentaris

Publicitat
#34 pepe.----, andorra, 20/03/2017 - 13:12

tanta democracia dice....Me parede q por mucho q lo intente, el mejor humorista seguira siendo el gran Eugenio, aunque el sr. puigdemont largue chistes de este calibre los de Eugenio, son mucho mejores. Sus chistes, estaban basados en la realidad no en percepciones de la realidad, q no es lo mismo.

#33 XMB, Barcelona, 19/03/2017 - 12:27

Todos esos 'apoyos' son algo muy triste, deshonesto, sin honor, sucio y caro, típico separata.

#32 XMB, Barcelona, 19/03/2017 - 12:27

Los separatas? pagaron a Valdis Dombrovskis exprimer ministro de Letonia 6 millones de euros por su apoyo, personaje que ahora tiene algún cargo en Bruselas.

#31 PQG , Metrópolis , 19/03/2017 - 10:27

...sobre todo cuando ese alguien pretende ir contra la constitución y los derechos de más de 30 millones de personas porque no se atreve a proponer un cambio constitucional que tendrían que votar todos los españoles y que podría permitir el referéndum porque es más fácil hacerse la víctima

#30 PQG , Metrópolis , 19/03/2017 - 10:23

Tanta democracia? Lo siento pero una persona que tan solo representa los intereses de un 48% de votantes de las últimas autonómicas que representan al 37% del censo y aún así ignora hace lo que le da la gana ignorando al resto de votantes no es quien para hablar de democracia...