Publicitat

L'expresident admet ara que "no hi ha una República reconeguda internacionalment"

Puigdemont afluixa

Carles Puigdemont en un acte electoral a Bèlgica

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha admès que "no hi ha una República reconeguda internacionalment" durant un acte sobre la independència de Catalunya a Munic anomenat: "Catalunya entre l'autonomia i la secessió. Fortaleses o debilitats d'Europa?".

"Un any després del referèndum és evident que no hi ha una República catalana reconeguda internacionalment però és evident que Catalunya és un subjecte polític de facto reconegut, visible, que s'ha convertit en un tema europeu que concerneix el conjunt d'Europa" ha afirmat l'expresident.

Carles Puigdemont ha participat aquest dimecres al vespre en una taula rodona en una cafeteria de la capital de Baviera, a Alemanya. L'acte ha comptat amb la presència del cònsol espanyol, que ha rebatut amb duresa el missatge de Puigdemont.

És la primera vegada que l'expresident torna a Alemanya, després de ser detingut i posat en llibertat provisional fins que la Justícia va dictar la seva l'extradició a Espanya només pel possible delicte de malversació. Finalment, el Tribunal Suprem va rebutjar l'extradició al no poder-lo jutjar per rebel·lió.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Ni es una república, ni llega a circo..., 27/09/2018 - 16:33

"no hi ha una República reconeguda internacionalment"

Si no fuera porque está provocando la división, la decepción y el hundimiento de esta sociedad en otra época puntera y cohesionada; habría que pensar que este payaso en su infantilismo vive en un país multicolor...
¡¡¡Pues claro que no existe tal república, imbécil!!!

#7 Veciana, Barcelona, 27/09/2018 - 15:28

Lo suyo hubiese sido ir al Bürgerbräukeller.

#6 Ramon, Terrassa, 27/09/2018 - 06:48

No está reconocida ni internacional, ni local, ni comarcalmente. La republiqueta de chichinabo solo existe en tus delirios, Puchimón.

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/09/2018 - 01:14

"Los liberales europeos enseñan al PDeCAT la puerta de salida del partido.Se celebrará un congreso extraordinario el próximo 27 de octubre, donde se ejecutará dicha decisión para sacar de ALDE al partido de Carles Puigdemont"

Elconfidencial.com 26-9-2018

Doncs ens tornem a canviar el nom, li posem un mostatxo al Cuevillas i un morrio a la s

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/09/2018 - 00:10

Varge Santa

Ja ho saben aixo la senyora Rahola, la Bea i el Cotarelo ? i el Colomines ?