Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2017. 10:34h.

"Puigdemont ahora sí que llorarás"

Militars es desplacen a Catalunya per donar suport logístic a policies i guàrdies civils

"Puigdemont ahora sí que llorarás"

Una imatge del vídeo

Militars de l'Exèrcit que s'han traslladat a Catalunya per facilitat allotjament als policies han difós un vídeo durant el viatge on es poden escoltar freses com "Puigdemont ahora sí llorarás", "llega la caballería" i "vamos a darles caña". Un compte de Twitter no oficial que agrupa "policies, militares i membres de seguretat" ha publicat el document audiovual a la xarxa.

Dos combois de l'exèrcit de terra s'establiran al destacament de suport logístic de Sant Boi de Llobregat amb l'objectiu d'acollir els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional desplaçats a Catalunya, en cas que així ho necessitin. Un total de 15 camions van sortir aquest dimarts a la nit de Saragossa, concretament de l'Agrupació de Suport Logístic número 41, ubicada a la capital aragonesa. L'equipament inclou lliteres, dutxes, cuines i armariets.

Segons fonts del ministeri de Defensa, es tracta d'una mesura "preventiva" si es dóna el cas que els membres dels cossos de seguretat de l'Estat necessiten fer ús de l'equipament militar. Aquesta ordre es produeix després que alguns agents hagin sigut expulsats d'alguns hotels on s'allotjaven i que s'hagin produït queixes dins del cos per les condicions precàries en què estan passant els dies a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#32 Montse, Barcelona, 05/10/2017 - 18:25

Y dónde ha salido ese video con esos lemas. Un twitter "no oficial" ¿Qué es lo que corre por las redes sociales? ¿Con qué oscuras intenciones?

#31 Montse, Barcelona, 05/10/2017 - 18:20

Por culpa de la inercia del gobierno central en estos últimos meses hemos llegado dónde estamos, pero espero que no cometan el error de que intervenga el ejército, es otra baza que esperarían los gobernantes desleales del govern y pirómanos. No es bueno echar más leña al fuego como pasó el 1-O.

#30 sr Pepito, Lerida, 05/10/2017 - 15:35

VIVAN LOS CUERPOS DE SEGURIDAD DEL ESTADO

#29 Pep, Sevilla, 05/10/2017 - 14:41

Libertad de expresión, lo mismo que hacen los mossos.

#28 Aran non ei Catalonha, Bcn, 05/10/2017 - 14:18

Los Mossos por orden judicial tendran que detener al Puigdement. Si incumplen seran despedidos. algunos multados y otros encarcelados. Es la Ley y deberian conocerla.