Política · 14 d'Octubre de 2019. 16:20h.

Puigdemont apel·la contra els no independentistes

Contra la "regressió de drets i llibertats"

Puigdemont apel·la contra els no independentistes

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha reclamat una resposta en el marc de la desobediència civil pacífica i ha reclamat demostrar a Europa que hi ha una "via catalana" de fer les coses.

"Tenim moltes maneres de fer-ho en el marc de la lluita de la desobediència civil pacífica, mantinguem-nos ferms. Ara que ja sabem que l'Estat ni dialoga ni fa justícia, tornem a demostrar al món que hi ha una via catalana" ha reivindicat Puigdemont. 

"La nostra capacitat de resistència es mesura amb el nostre compromís insubornable amb la no-violència. Tenim l'oportunitat de demostrar-ho un altre cop" ha manifestat Puigdemont, que ha lamentat que "la sentència confirma la via de la repressió". "Condemnen més de dos milions de persones que van fer possible el referèndum" ha dit. Puigdemont també ha afirmat que "no acceptem la seva recepta basada en repressió, empresonament i condemnes".

"La nostra capacitat de resistència s'enforteix amb el nostre compromís insubornable amb la no-violència" ha afegit l'expresident. Puigdemont també ha apel·lat als no independentistes a participar en les mobilitzacions per evitar la "regressió de drets i llibertats". "Apel·lo als independentistes i no independentistes de Catalunya que ens unim sota el mateix clam i diguem prou" ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 recordad 6 y 7 de septiembre, Barcelona, 15/10/2019 - 10:07

que a Puigdemont se la pela los no independentistas? eso ya no es noticia, como al resto del catalanismo excluyente

ah, que Puigdemont apela contra los no independentistas, perdón, es la dislexia

#12 Desobediència civil pacífica... , Bcn, 14/10/2019 - 23:41

I tu, mentrestant, vividor poca-solta, a Waterloo. Ja te gracia que ni tú, ni el Quico, ni el Coco loco del Comin, estigueu fora, i els pringats dels Jordis, al trullo. Quins collons.

#9 Kropotkin, Vic, 14/10/2019 - 18:41

El mundo les mirará y estallará en carcajadas... Jua, jua, jua,...

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/10/2019 - 18:30

Trilemont "apel·la a Europa", pero a Europa se la pela.

#7 josi, Barcelona, 14/10/2019 - 17:46

Puchi apela y a Europa se la pela.

#7.1 Si, Bcn, 14/10/2019 - 23:42

Tal cual...