Publicitat
Política · 15 de Maig de 2018. 17:37h.

Puigdemont: "Ara Catalunya està en molt bones mans"

L'expresident diu que el seu successor prendrà les seves pròpies decisions

Puigdemont: "Ara Catalunya està en molt bones mans"

Carles Puigdemont (Foto: JxCat)

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que amb la investidura de Quim Torra "Catalunya està en molt bones mans". "Ara Catalunya està en molt bones mans i aquesta setmana s'escollirà un nou govern, un govern fort per una societat forta i amb la responsabilitat d'iniciar la seva tasca. Necessitem recuperar tots els danys causats per l'article 155, aquesta és una de les prioritats del gabinet del senyor Torra" ha assegurat Puigdemont en una roda de premsa conjunta des de Berlín.

Puigdemont ha explicat que Quim Torra prendrà les seves pròpies decisions com a president de la Generalitat, ja que haurà de ser ell qui defensi les seves polítiques en els debats, controls i comissions "des del primer minut que sigui president"."El president Torra prendrà, sota la seva responsabilitat les decisions que atenyen al govern que ell presideix, i tothom espera que sigui així. Les decisions les pren el president d'un govern que haurà de fer front al control parlamentari per les seves decisions" ha apuntat Puigdemont. 

Carles Puigdemont ha assenyalat que espera que el govern de Torra aconsegueixi acabar amb el 155 i posar en marxa les mesures socials que va fer l'anterior Govern i que el Tribunal Constitucional va suspendre. "El govern de Torra ens ha de portar a acabar amb el 155 i posar en marxa les mesures socials que ha suspès el TC" ha dit. 

L'expresident de la Generalitat ha defensat que Torra demostrarà que governa per a tots els catalans amb les seves polítiques, que beneficiaran a tothom. "Torra ho demostrarà amb les seves polítiques, quan un aposta per la millora de la xarxa de Rodalies de Barcelona, molt castigada per la falta d'inversions del Govern espanyol, no només està beneficiant a uns, està beneficiant a tots els catalans". Puigdemont ha manifestat que el 155 es va pensar per castigar a uns polítics independentistes però que "ha perjudicat a tots els catalans". 

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#16 botifler1914, Sinitaca, 16/05/2018 - 13:25

En un mes estará encausado y el 155 habrá venido para quedarse, Chao TV3

#15 Érika, Terrassa, 16/05/2018 - 07:20

Lo que implica que con él no lo estaba

#14 Rogeli, Tornabous, 16/05/2018 - 01:35

Si, esta en manos de alguien que quiere encerrar a las BESTIAS, osea mas de la mitad dels catalans. Per en Torra som unes bestioles.

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/05/2018 - 00:34

Esteu segurs que sera a una preso on acabara tancat ?

#12 Albert Escarré Puig, Barcelona, 15/05/2018 - 20:39

#11

Carles Puigdemont, somos tontos pero NO TANTO como tú piensas: " Que Torra tomará SUS PROPIAS decisiones. Ahora catalunya estará en buenas manos. (Moraleja, reconoces que contigo todo fue un desastre ). Los daños causados son fruto de tus idílicas decisiones. Dile que si quiere dialogar, que no vaya con el SÍ o Sí. Que lea los art. 1º y 2