Política · 14 de Juliol de 2017. 12:53h.

Puigdemont assegura que té “plena sintonia” amb el PDECAT

El president diu que té bona relació amb “Marta Pascal, el president Mas i l’executiva”

Puigdemont assegura que té “plena sintonia” amb el PDECAT

Puigdemont, en consell nacional del passat 8 de juliol

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat que “jo hi compto amb el partit” després de rellevar tres consellers del PDECAT: Neus Munté, Jordi Jané i Meritxell Ruiz.

Puigdemtont, en la roda de premsa per explicar la darrera remodelació al costat del vicerpesident Junqueras, ha negat que hagi adoptat decisions al marge del partit i que les ha consultat amb “Marta Pascal, el president Mas i l’executiva”.

El president, que dissabte passat va ser aplaudit en la reunió del consell nacional -el màxim òrgan entre congressos- ha insisitt que té “plena sintonia i complicitat amb el partit”. “Jo em sento del partit”, ha reiterat durant la compareixença.

5 Comentaris

Publicitat
#5 joan, manresa, 14/07/2017 - 16:30

tinu.)varem firmar i firmar tot per L'Independencia,votar al 9-n,volem ser lliures...,i axó no d'are Sr.President...,ya ve de fa molts anys ,ya varem fer escrits al terra en defensa de la llengua..,pro are estem en un moment molt amarg....,molta gent válida fen passes al costat per satisfer la sang que demanen els voltors de ERC i la CUP.PROU YA

#4 M, Sabadell, 14/07/2017 - 16:29

Y que otra cosa va a decir este hombre, que le pregunten a la persona que ha sido ninguneada por él en diversas ocasiones, a ver si ella dice lo mismo.

#3 joan, manresa, 14/07/2017 - 16:26

El Casal,16,25 h.--Sr.President ,la millor sintonía que pot exercir en aquest moment es trencar aquest govern i convocar novas eleccions ..,sí es que aquest dret encare encare el pot exercir amb llibertat..,(cosa que dubtem).Sr.President ,naltros (la colla dels 7)varem penjar estelades,varem anar a manifestacions ,els que podíen,(cont

#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 14/07/2017 - 16:13

Clar que té plena sintonia amb el PDEC4%T...
Ja saben que pasa si ets del PDEC4%T i no tens sintonia amb el "president no votat".

#1 Galba, Bcn, 14/07/2017 - 13:32

Si aquest homenet sabes quelcom de com funcionen les coses, sabría que desmentir un rumor es la millor manera de confirmal.