Publicitat
Política · 23 de Maig de 2018. 22:22h.

Puigdemont ‘beneeix’ Neus Munté

“Barcelona no pot estar en millors mans”

Puigdemont ‘beneeix’ Neus Munté

Neus Munté i Carles Puigdemont

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha donat suport a l’alcaldable del PDECAT a Barcelona, Neus Munté, per “recuperar” la capital catalana. “Hi ha molta gent a Barcelona que està esperant que recuperem Barcelona”, ha afirmat l’expresident, després de reunir-se amb Munté aquesta tarda a Berlín.

Puigdemont ha fet una crida perquè “Barcelona estigui en bones mans, que Barcelona sigui una ciutat recuperada per a la cultura, per a la societat, per a l’economia, per a Europa, pels valors democràtics, és a dir, pels valors republicans”. “Que sigui veritablement una capital de país”, ha reblat.

L’expresident ha definit Munté com una persona “honesta i honorable” amb “un seguit de valors que li fan molta falta a la ciutat”. “No pot estar en millors mans que en les seves”, ha afegit. “Ara ja ha arribat el moment, i d’una manera molt tranversal, molt oberta i molt generosa amb tothom, Barcelona està esperant això”, ha conclòs Puigdemont.

Per la seva banda, Munté ha manifestat que “estem treballant per enfortir aquest projecte i per portar a Barcelona més esperança i la reivindicació per la que hem treballat tant de temps”. L’alcaldable del PDECAT ha explicat que s’ha traslladat a Berlín per “portar-te molta força”. “Gràcies president, saps que estem amb tu”, ha agraït Munté el suport de Puigdemont.

59474-pdecat.jpg

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 botifler1914, Sinitaca, 24/05/2018 - 17:48

Aún recuerdo con añoranza los Martes de Consell Executiu y las mentiras que nos contaba Neus sin despeinarse el moño.

#6 pepe, andorra, 24/05/2018 - 15:53

Espero q Valls se presente y gane. Ese sera el principio del fin del separatismo en Barcelona, a partir de ahi, ya se podra empezar a dar la chapa de verdad con la constitucion de la comunidad autonoma de Barcelona y entonces ya me dara igual lo q les pase a los tractorianos, q ya no podran oprimier mas a los pobres barceloneses. Colau es separata.

#5 Lo-motxo, Barcelona, 24/05/2018 - 11:16

Pobreta Neus Munté !..Tot el que toca o recoma el pastisser boig...acaba malament. És lo rei del gafe! juasjuasjuasjuasjuas

#4 aribau-entença, Barcelona, 24/05/2018 - 08:44

Con Neus Munté de alcaldesa, cada vez que se tuviera que asfaltar una calle o poner un semáforo se le tendría que pedir permiso al Dios Puchi.

#4.1 pepe, andorra, 25/05/2018 - 16:02

lo de permiso es como se llama a las comisiones en catalán? ¿tu sabes la pasta q da en comisiones lo de los semaforos y las obras? Y si trocean los contratos, ya no te cuento....Q es lo q han hecho todos los alcaldes de todos los partidos....

#3 Noel, Amposta, 24/05/2018 - 06:41

De valores democráticos dice, que implica o estás conmigo o contra mi...