Publicitat
Política · 23 de Gener de 2018. 12:27h.

Puigdemont besa la bandera espanyola

"No tengo ningún problema", aclara l'expresident

Puigdemont besa la bandera espanyola

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, no ha dubtat en besar dues vegades la bandera espanyola a petició d'un jove, que en to provocatiu, l'ha abordat aquest dimarts a Copenhaguen. Mentre Puigdemont agafava la bandera, el jove li deia "sé que t'agrada", amb to irònic. "És clar que m'agrada", ha respost l'expresident.

El jove, que ha dit anomenar-se Víctor Moreno, està afincat a Dinamarca, és perruquer i hoste en l'edició danesa de La Voz, a més de tenir un canal de Youtube. Abans d'abordar l'expresident, ha rebatejat Puigdemont com "Puigdemierda"

"Dóna-li un petonet, si us plau", li ha demanat el jove, davant del que Puigdemont ha contestat que "no tinc cap problema amb Espanya". "I la independència? Això no és cap problema? I els catalans tampoc, que ara estan tots barallant-se?", ha preguntat el jove. Puigdemont ha replicat que" hem votat en massa". "Quan arribis a Espanya t'espera la presó. Que tingueu un bon dia tots", ha sentenciat el jove.

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#70 Joan del Bages, Manresa, 24/01/2018 - 14:43

Aquest tipus de la gorra es deu creure un heroi que ha tingut el seu minut de glòria però a mi em sembla un provocador groller i un perfecte maleducat. Actuacions d'energumens com aquest generen simpatia cap a les persones que pateixen les ofenses. En Puigdemont ha estat molt correcte i ha respost amb seny a la provocació.

#69 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 24/01/2018 - 13:05

Expreso mi rechazo a la acción del Sr Moreno, un cretino mayúsculo. Ahora bien, seamos malos: ¿recuerdan cuando aparecieron unos monigotes colgados de los pies en no sé qué carretera de Tractoria? Los indepres más obtusos (imagínense el nivel) decían que era un acto de falsa bandera. ¿Y si "los de enfrente" decimos ahora lo propio?

#68 Carme, Barcelona, 24/01/2018 - 10:50

i el "cortesà" que estava assegut al costat del pallaso que pretenia amb el mobil? filmar el noi de la bandera? que potser quan arribin aqui passarà instruccions a la SS d'esquadra per localitzar-lo? Lo espantats que estaven aquests quatre covards davant del noi que els va abordar.... Tant de bo caçin al pallaso puigdemont i el tanquin a la preso

#67 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN POBLE QUE FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT FALTA TENIR UNA BONA POLICIA LOCAL NO SIGUI RACISTA FALTA TENIR, HE TINGUT UN MALSON QUE PUIGDEMONT BESABA LA BANDERA ESPAÑOLA ES IMPOSIBLE FAIXI AIXO , 24/01/2018 - 10:38

HE TINGUT UN MALSON , Que tornaben a FER PUIGDEMONT PRESIDENT DE CATALUNYA ¿ A que si es un Malson este ? TIN UN MALSON Quel ESPANYOL GUANYA AL BARÇA EN LA COPA DEL REI Per culpa de Valverde Sera la Segona COPA TITOL QUE PERD Espero no es faixi REALITAT EL MALSON i el BARÇA Pogui GUANYA AL ESPANYOL " Mireu El 9 NOU "

#66 Carlos Gomez, caminito de la obra, 24/01/2018 - 10:01

Es va fer un Pujol.

Res de nou.