Publicitat
Política · 14 de Gener de 2019. 18:19h.

Puigdemont busca una sortida

L'expresident demana ara una relació bilateral i una “mediació independent” amb l'Estat

Puigdemont busca una sortida

Carles Puigdemont, amb l'alcalde de Gironella,durant la reunió del PDECat a Waterloo

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat al Govern espanyol la creació d'una mesa de diàleg sobre el dret a l'autodeterminació supervisada per una “mediació independent” si el president de l'Executiu central, Pedro Sánchez, vol tirar endavant els Pressupostos Generals de l'Estat.

“No es donen condicions avui ni per a la tramitació ni per a l'aprovació”, ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació, després de la reunió celebrada aquest dilluns a Waterloo amb la direcció del PDECat. Les condicions que ha plantejat Puigdemont són “una taula de diàleg bilateral amb mediació independent per poder posar sobre la taula la sortida política d'aquest conflicte”.

L'expresident català, a més, ha demanat “garanties” sobre el compliment de les promeses perquè “tots els acords importants, començant per l'Estatut de Catalunya, han estat clarament incomplerts”. “És evident que no ens en fiem”, ha reblat.

Puigdemont ha insistit en demanar diàleg al Govern espanyol per trobar una solució al procés independentistes, però ha lamentat que “totes les evidències acumulades fins avui, incloses les del ja govern Pedro Sánchez, ens diuen que no hi ha cap voluntat de diàleg real més enllà de la retòrica”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 Masias , Mis posaderas , 15/01/2019 - 08:16

Si busca una salida, podría intentarlo con Maria Lapiedra

Además es de la secta

#7 Timbaler, Barcelona , 14/01/2019 - 23:36

A Puchi le esta costando aceptar las fases del duelo, pero yo le veo ya en la etapa depresiva.
Al final acabará aceptando que la frustración de los propios anhelos es parte del sistema democrático,y cubrirá el ciclo.

#6 Joan del Bages, Manresa, 14/01/2019 - 22:33

Però s veure, Carlets, desprès de la que has liat pretens que la sortids te la donin els altres ? Si admets un consell, torna i lliura’t a la Justícia. Amb el “pasteleo” que hi ha n’estic segur que seràs indultat. Però recorda, els experiments amb gasosa mai anb xampany.i deixa’ns en pau !

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/01/2019 - 20:53

Pero si ja li ha dit el Jaume Alonso Torrebruno que ho te mes negre que la carrera musical del Valtonyc i que es millor per ell que vagi aprenent flamenc.

Un per comunicarse i l´altre per guanyarse la vida.

#4 Sergi , Barcelona, 14/01/2019 - 19:47

Fuigdemont tiene solo una salida muy clara comparecer ante la Justicia, no hay otra. En vez de huir, volver y presentarse a la citacion judicial.