Publicitat

Laura Borràs tampoc es pronuncia sobre la polèmica

Puigdemont calla

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i la presidenta del Parlament, Laura Borràs, no s'han pronunciat en les darreres hores, després que es conegués -un cop finalitzat el ple d'aquest dijous- que el ja ex diputat de la CUP Pau Juvillà va ser donat de baixa com a membre del Parlament el passat 28 de gener, el dia que ho va requerir la Junta Electoral, segons recull la web de la cambra catalana.

De fet, durant el ple que havia d'aprovar el dictamen per defensar l'escó de Juvillà, Borràs no va deixar clar si el membre de la CUP encara era diputat. La presidenta del Parlament tan sols va informar que no havia acceptat la delegació del vot de l'exsecretari tercer de la Mesa perquè la votació "no quedi contaminada per un conflicte d'interessos". Per la seva banda, Puigdemont, ha realitzat diverses piulades en les darreres hores, però cap d'elles en referència a la polèmica.

El diputat de Junts per Catalunya al Parlament Jaume Alonso-Cuevillas ha estat una de les poques veus del partit que ha sortit en defensa de Borràs. Cuevillas ha acusat la CUP de voler enviar la presidenta del Parlament "a la paperera del Codi Penal" amb la proposta de vot delegat.

Tot i els fets, fa poc més d'una setmana, la portaveu de Junts per Catalunya, Mònica Sales, va retreure a Roger Torrent que no actués amb Quim Torra de la mateixa manera que ha actuat la presidenta del Parlament, Laura Borràs, també de Junts; amb l'acta de diputat de Pau Juvillà.

Sales va agrair a Borràs l'actuació amb la situació del diputat de la CUP. "Ho agraïm com ho haguéssim agraït en un altre moment de la història recent", va dir en referència a quan Torrent va decidir el gener del 2020 retirar l'acta de diputat a l'aleshores president de la Generalitat, Quim Torra.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Santigo, BCN, 05/02/2022 - 13:20

Payasos

#4 Sebastià M., Sant Sadurdi, 05/02/2022 - 09:56

Son un parell de farsants, nefastos predicadors de la gran mentida que ha suposat el mal anomenat procés. Sota el llenguatge enganyós per tocar la fibra dels inocents que els voten, ells continuen ben resguardats amb les seves prebendes economiques i mans llargues aprop de la caixa de l'erari public, amagats i fugits a l'hora de donar la cara.

#3 Juan Carlos, Málaga, 05/02/2022 - 00:21

¿Qué Puigdemont calla? Pues estará enfermo... Le deseo una pronta recuperación.

#2 Marc de Vich, Vich, 04/02/2022 - 20:54

Yo creo que debería de volver, sin él no hay orden y el mando ya está visto que está por otros rumbos.Ya se lo decía su abuela Manuela Ruiz Toledo,que las cosas importantes se tenían que hacer por uno mismo.¿Quién le metería esos coloms en la cabeza?Con lo bien que vivía la familia de la pastelería.El vent de tramuntana te la culpa de tot ple

#1 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 04/02/2022 - 20:46

I qué voleu qué digui?!

#1.1 Cleofás Pérez Ambullo, Barcelona, 04/02/2022 - 23:24

I qué voleu qué digui aquests poca-solta?!!