Política · 8 de Juliol de 2019. 11:44h.

Puigdemont calla perquè la seva dona treballa per a la Diputació

Marcela Topor fa un programa setmanal per 6.000 euros al mes

Puigdemont calla perquè la seva dona treballa per a la Diputació

Carles Puidemont i Marcela Topor, en una imatge d'arxiu (foto: Parlament)

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, no ha fet cap comentari sobre l'acord que van signar Junts per Catalunya i el PSC aquest passat divendres per governar conjuntament la Diputació de Barcelona. Precisament, la seva dona, Marcela Topor, treballa per a la televisió d'aquest organisme supramunicipal presentant un programa setmanal en anglès per 6.000 euros mensuals.

Les dues piulades que el líder de JxCat va fer el passat cinc de juliol -data en què es va conèixer el pacte- són sobre l'informe d'un grup de treball de l'ONU que demanava la llibertat “immediata” dels exconsellers Joaquim Forn, Raül Romeva, Josep Rull i Dolors Bassa. L'única referència a l'acord amb els socialistes és una repiulada del portaveu de JxCat al Parlament, Albert Batet, on proposa a ERC revertir els pactes amb els socialistes “a tot arreu”.

Aquest silenci de Puigdemont coincideix amb el fet que la seva esposa, Marcela Topor, realitzi un magazine setmanal en anglès per a les televisions associades a La Xarxa, la cadena propietat de la Diputació de Barcelona.

Segons les dades publicades al portal de la transparència de la cadena -que de moment només arriben fins el primer trimestre del 2018-, Topor va cobrar 36.000 euros entre finals de desembre de 2017 i finals de juny de 2018 per conduir l'espai 'The Weekly Mag'.

xarxa.jpg

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#39 Telamarinera , Vng, 11/07/2019 - 20:42

La podría pagar la Diputación de Gerona!!

#38 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 09/07/2019 - 14:09

6.000 €uros al mes? Es la rumana mas bien pagada de Ejpaña.
Merito : ser la parienta de Puigdement
Ambito: Corrupcion Separatista

#37 Xita sevila, Barcelona, 09/07/2019 - 11:48

Mira que sou manipuladors........
Tothom té dret a treballar

#36 Josep Pagès i Canaleta UN CATALÀ EMPRENYAT AMB LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA PER PAGA GRANS SOUS MENTRES FAMILIAS PASEN GANA , LA DONA DE PUIGDEMONT COBRA UNA FORTUNA CADA MES CON LA COBRA QUIM TORRA I PUIGDEMONT HOSI, 09/07/2019 - 09:06

JO Nomes dic si tots els SOUS Que paga laDiputació de Barcelona son con el de la Dona de PuiValdria mes TANCAR LES DIPUTACIONS DE SEGUIDA Son una ruina per Catalunya Despres no ja diners per FER POLITICAS SOCIALS Aja saben per què LAS Diputacions malgasten molts diners publics Despres no ja diners per BECAS DE MENJADOR ..

#35 catalanoide , bcn, 09/07/2019 - 05:07

Ya no es q se les vea el plumero, es q se ve el pavo real entero