Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2021. 19:46h.

Puigdemont carrega contra la mesa de diàleg davant d'Aragonès

"El govern espanyol sembla que només té interès en dialogar amb la part de l'independentisme que li garanteix l'estabilitat parlamentària"

Puigdemont carrega contra la mesa de diàleg davant d'Aragonès

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha mostrat crític amb la mesa de diàleg en la compareixença a l'Alguer davant dels mitjans després del seu alliberament per la jutge de Sàsser. "El govern espanyol sembla que només té interès en dialogar amb la part de l'independentisme que li garanteix l'estabilitat parlamentària", ha manifestat.

Pere Aragonès, ha viatjat durant unes dotze hores en vaixell per visitar l'expresident Carles Puigdemont a la Sardenya, després del seu alliberament hores més tard de ser detingut per la policia italiana.

Un cop a l'illa, Pere Aragonès ha afirmat que "ens felicitem per la seva situació de llibertat", però ha matisat que "la seva llibertat i la de la resta d'exiliats només serà completa quan es retirin totes les causes".

Aragonès ha exigit "la retirada de totes les ordres de detenció, tal com ha demanat l'assemblea parlamentària del Consell d'Europa". "La repressió contra el moviment independentista continua", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#24 VRaptor, Alicante, 27/09/2021 - 13:58

Vista la foto y la panza que se gasta el Puchi, creo que una temporada en Estremera o Alcalá Meco sería saludable para su bienestar y salud, tanto física como mental.

#23 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 27/09/2021 - 02:39

Pulgarcito diu que no es ni un mindundi ni un mandao i que si no li fan cas s´emprenyara com una mona i que a el solo lo torean los secretarios de Estado de Administraciones Territoriales de Rajoy

Ningu mes

#22 Emilio Montserrat Costa, Barcelona, 26/09/2021 - 18:47

LENGUAJE NO VERBAL. PUIGDEMONT VOL ESCLAFAR A TERRA A L´HOMANET

#21 Marcial Heredia, el circo de la tele, 26/09/2021 - 18:38

Pero quien va a hablar contigo, si pareces un cochín de lo hinchado que estás. ¿te ha dado por comer coles de bruselas? Menos mal que lo han soltado, se queda en Italia unos meses y no quiero pensar qué pasaría con la pizza 3 quesos y la cocacola. Un botijón como bispo junqueras.

#20 joan, manresa, 26/09/2021 - 17:51

tinu.)Aragonés li demanaríem que pujes un tres o quatre esgraons mes, per que pugues veure la realitat del carrer..,la realitat de CAT.,sense ulleres ni filtres "solars "..quant torni a tocar de peus aterra segurament que será com San Pau....,esperem que pugui ser axis per el be de "TOT"..,"TOT,el poble de CAT.., o axó ,o acabarem molt malamen