Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2021. 23:57h.

Puigdemont carregava contra Espanya abans de la seva detenció

"Monarquia bananera", "complicitat judicial" i "deriva totalitària"

Puigdemont carregava contra Espanya abans de la seva detenció

Puigdemont, després de reunir-se amb diputats francesos

La detenció de Carles Puigdemont a Itàlia s’ha produït després que l’expresident acusés a Espanya de ser una monarquia bananera” arran de la difusió d’unb missatge privat de Gonzalo Boye a través d’investiacions de la Guàrdia Civil en el que admetia que la independència de Catalunya en el si de la UE era molt difícil.

Puigdemont ha considerat que les investigacions mostren també la “deriva totalitària” de l’Estat i lamentava que no n’informessin els corresponsabls del The New York Times que sí que van informar de la pista russa.

En un altre tuit lamentava la “deriva decadent” de Barcelona en mans d’Ada Colau i donava ànims a l’alcaldable de Junts per Barcelona, Elsa Artadi. Finalment, critiva també, arran d’una visita de Josep Borell a Qatar, el representant de la UE perquè es reunia amb paÏsos amb credencials poc “democràtiques” i els anomenava “hipòcrites”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Rei Jaume, Barcelona, 24/09/2021 - 20:27

Cuando Guardiola y Xavi estaban en Quatar era un país democratico?

#4 Neferu, Barcelona, 24/09/2021 - 20:06

Tiene bemoles que precisamente tú Fuigdemont, te pongas a dar lecciones de bananerismo y autoritarismo. Sí, tiene guasa la cosa.

#3 BEJOTA, BCN, 24/09/2021 - 12:03

¿HABRIAIS TENIDO "COLLONS" DE HACER UN 1-O EN RUSIA ,CHINA O USA ? ESTO MISMO LE PREGUNTÉ A PERE ARAGONES EN UN ACTO EN LA SAGRERA Y, NO SUPO QUÉ DECIR DELANTE DE TODA SU AUDIENCIA.

#2 Naranjito, Zaragoza, 24/09/2021 - 00:55

Como decia Ramón de España: "si no puedes ayudar... molesta. Lo importante es participar."

#1 Figueras, Figueras, 24/09/2021 - 00:26

Puchi, te has dejado lo de que la UE es un grupo de paises en decadencia. Ahora no hay eh, no sea que no te den la impunidad. Cobarde.