Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2017. 21:35h.

Puigdemont considera "miserable" vincular els atemptats amb el procés

El president critica els editorials de "El País" i "El Mundo"

Puigdemont considera "miserable" vincular els atemptats amb el procés

Carles Puigdemont (Foto: Rac1)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat en una entrevista a RAC1 que "és molt miserable qui vulgui utilitzar una tragèdia amb persones que han perdut la vida estrafent arguments i intentant barrejar coses que no tenen res a veure" ha afirmat. Puigdemont també ha recalcat que Catalunya, tant si és autònoma com independent "tindrà tot el compromís contra el terrorisme i posarà tots els esforços i mitjans al costat d'aquells països que vulguin compartir aquest propòsit".

L'editorial del diari El País ha publicat avui que un atac d'aquesta magnitud hauria de servir perquè la realitat torni a les forces polítiques catalanes, que "des del Govern, el Parlament o els moviments independentistes han fet de la quimera secessionista l'única activitat de l'agenda política". Per últim, el rotatiu suggereix acabar amb oportunismes polítics i que els polítics treballen en benefici dels veritables problemes i interessos dels ciutadans.

Pel que fa a l'editorial del diari El Mundo s'ha publicat avui que, davant l'augment del fonamentalisme a Catalunya, les mesquites descontrolades i la rapidesa dels processos de radicalització que les autoritats catalanes haurien de reflexionar sobre la política d'acollida. Segons afirma l'editorial, "s'han prioritzat els interessos electoralistes vinculats a l'independentisme per sobre de la seguretat nacional".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 un musclu, Bcn, 20/08/2017 - 14:32

Els morts a la teva esquena de per vida. Desgraciat

#19 Pepon, Bcn, 20/08/2017 - 01:05

Lo miserable, President, es aprovechar la gran crisis económica para lanzar un ataque al Estado basado en bulos, mentiras y mucha demagogia.

#19.1 Jordi br, L'h, 20/08/2017 - 14:07

Mientras Puigdemon rapidisimo ha solucionado el problema informando des del primer segundo a del gob, gc o pol nac, Rajoy 6 horas mas tardes haciendo el míting JUNTOS JUNTOS. Queda claro que el miserable es gallego y lleva barba

#18 Pepon, Bcn, 20/08/2017 - 01:03

Totalmente de acuerdo con ambas editoriales.

#17 un musclu, Bcn, 19/08/2017 - 21:34

Ets un poca vergonya!!!
Amb quina legitimitat de vots comptes?
No et va votar ningu aixi que pren els trastos i fot al camp.

#16 DaniD, Barcelona, 19/08/2017 - 16:22

Em sembla miserable que des del Govern de la Generalitat i l'Ajuntament s'hagin dedicat tants diners per a col·lectius membres del quals després detinguts per terrorisme. Evitar l'assassinat de gent innocent hauria d'haver estat la prioritat de Ciu, ERC, Colau, etc.