Publicitat
Política · 8 de Juny de 2018. 11:22h.

Puigdemont considera que Borrell és un "ultra"

L'expresident afirma que el nou ministre "és molt radical"

Puigdemont considera que Borrell és un "ultra"

Borrell, a la manifestació de SCC

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha qualificat d'"ultra" el ministre d'Afers Exteriors, d'Unió Europea i de Cooperació, Josep Borrell. Puigdemont ha dit en una entrevista a El món a Rac-1 que "Borrell s'ha caracteritzat per mantenir una actitud ultra agressiva i ultra en altres coses en relació a Catalunya i una manca de respecte i un desconeixement absolut".

El periodista Jordi Basté li ha demanat aleshores si havia tractat d'"ultra" al ministre socialista i l'expresident ha dit que "he dit ultra a Josep Borrell, sí. És molt radical aquest senyor. Les declaracions que va fer a Barcelona de la mà de gent ultra com Societat Civil Catalana..." "Al·ludir a la desinfecció i a la neteja... si us plau, s'ha de ser molt més responsable", ha afegit.

També ha denunciat que Societat Civil Catalana "ha atiat una confrontació que no teníem i que no volem a Catalunya, i Borrell ha participat en els seus actes". "Tothom té dret a manifestar-se com vulgui. Jo vaig rebre SCC al Palau de la Generalitat, però només s'han de mirar els seus inicis per veure els vincles que tenen amb la ultradreta", ha sentenciat.

Tanmateix, ha criticat el boicot independentista a un homenatge a Cervantes a la UB i ha apuntat que "Societat Civil Catalana té tot el dret a fer els actes públics que vulgui pensi el que pensi. Per tant, si se li ha impedit, ho condemno absolutament".

Finalment, Carles Puigdemont ha demanat que "espero que la contundència amb què condemno que s'impedeixi qualsevol acte de Societat Civil Catalana, també arribi quan un grup ultra impedeix actes d'altres àmbits".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/06/2018 - 00:28

Puigdeque???? Y este quién es???

#14 M. Pilar, Barcelona, 08/06/2018 - 17:05

Aaaaahhhh! Així que Borrell és radical!! I ell que és? Que no l'importa emportar-se tot i tothom per endavant!!!

#13 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 08/06/2018 - 13:23

Borrell, ultranacionalista espanyol.
Puigdemont, ultranacionalista català.
No hi ha gran diferència en el seu pensament de fons.
D'altre banda, l'ultradreta ja es present a molts governs europeus.

#12 Jesús, Murcia, 08/06/2018 - 13:16

Desde luego no es Iceta ni Batet. Lo cierto es que a Borrell nunca se le ha oído ni una sola palabra que no sean quejas y diatribas contra el nacionalismo catalán. Ni una mano tendida ni el más mínimo interés en dialogar o reconducir situaciones. Vaya, un perfil ciudadanita a tope.

#12.1 Uno que os lee, Al sur de Berlín, 08/06/2018 - 15:23

Como es costumbre, Vd. va corto de memoria o miente a sabiendas: a Tocomocho se le invitó a dialogar donde se debe, en el Congreso (del que por cierto dimanaba su poder autonómico) pero, al contrario que Ibarretxe, le faltaron redaños. Y por cierto que le invitó una "fascista", Soraya. Así que menos lloro, que quien no quiso dialogar fue Puchi.

#11 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 08/06/2018 - 12:28

En cambio yo veo al actual MHP President, muy moderado, centrado, cumplidor de la Ley. Vaya uno de los muchos llamados y pocos elegidos Guardianes de la Fe Cristiana Catalana por la pureza de la moralidad, la ética y la estética. Alegaré en mi defensa que llevo dos whiskitos. Lo que oímos, lo que estamos oyendo y lo que oiremos. Por Dios!!!!