Publicitat
Política · 12 de Març de 2018. 21:18h.

Puigdemont convoca els diputats de JuntsxCat aquest dimecres a Brussel·les

L’expresident els reuneix amb la investidura en l’aire

Puigdemont convoca els diputats de JuntsxCat aquest dimecres a Brussel·les

Carles Puigdemont

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha convocat els diputats de Junts per Catalunya aquest dimecres a Bèlgica, segons ha avançat l’'Ara'. Aquesta reunió servirà, segons el diari, per abordar els escenaris de la investidura, després que el Tribunal Suprem hagi denegat la llibertat provisional de Jordi Sánchez, o la seva sortida puntual de la presó, per acudir al Parlament com a candidat la investidura de la Generalitat.

Puigdemont ha citat els diputats dos dies després de proposar que JuntsxCat es converteixi en un “moviment polític”. “Ha arribat el moment de fer un pas endavant. JxCat no és només un grup parlamentari, sinó que recull una esperança que recorre Catalunya demanant que la política estigui a l'altura de la ciutadania”, va defensar.

La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, ha afirmat aquest dilluns que “ningú pot pensar que renunciarem al bagatge i l’actiu polític que el Partit Demòcrata representa”. “Representem una força política continuadora d’un fil d’acció política de 45 anys d’història”, ha reblat.

Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Los martes paella, Brusseles, 13/03/2018 - 17:04

Aneu passant, tenim paella (traducció: Arró am mucclo), música en viu (let it be), desfilada de mamelludes, discurs presidencial (o ex presidencial), explicarem aventis i ens ho passarem d'alló més be. Anirem per feina (ens tocarem els pebrots) i parlarem de lo dolents que son a Madrit..

#3 Albert Escarré Puig, Barcelona, 13/03/2018 - 10:03

#3

Con los viajes `pagados y los gastos que eso supone, cualquiera renuncia a ser parlamentario. Lo de formar un gobierno ?. NO, que más durará el chollo. Pero Piugdemont, tranquilo, que ya se acerca la primavera, los niños NO pasarán frío en los barracones, las urgencias, vacías, la gente se irá a la playa. ¡¡ Para sentir vergüenza, hay que t

#2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/03/2018 - 23:02

Si al final tenía yo razón con lo de que son una secta. Ahora ya están en la fase del suicidio colectivo.

#1 Albert, BCN, 12/03/2018 - 22:07

Aquest es adicte al poder, no deia que no volia repetir mandat? no se va ni con agua caliente jajajaja