Publicitat
Política · 21 d'Agost de 2020. 13:34h.

Puigdemont crida a la "confrontació intel·ligent"

Admet que Espanya no negociarà mai el referèndum

Puigdemont crida a la "confrontació intel·ligent"

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, considera que el Govern espanyol no vol una resolució dialogada del procés i ha apostat per una "confrontació intel·ligent" amb l'Estat espanyol. "És l'única via transitable realista, sense falses il·lusions. És la via democràtica menys segura i la més incerta, però no en tenim una altra", ha remarcat

"Tots som conscients que el camí és tan difícil, complicat i dolorós, que és comprensible que hi hagi qui decideixi que no val la pena" ha admès l'expresident, que ha recordat que "de l'Estat espanyol no en sortirà mai una plataforma negociadora per l'autodeterminació de Catalunya".

Puigdemont considera que la "preparació a tots els nivells" ha de ser més "gran" que fa uns anys. També ha fet una crida a debatre sobre el lideratge de l'independentisme: "La unitat estratègica necessita aquest debat". "Necessitem un debat intern constant i obert", ha apuntat Puigdemont.

L'expresident Carles Puigdemont ha recordat que tant l'Estat com l'independentisme són els responsables de resoldre el conflicte polític. "Ningú més que l'Estat té una de les dues claus de la resolució del conflicte polític, l'altra la tenim nosaltres".

En aquest sentit, Puigdemont ha assegurat que l'Estat ha intentat desactivar els lideratges polítics i socials empresonant els principals líders independentistes, però ha afirmat que ha "fracassat".

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#41 Confrontació intel.ligent???, Barcelona, 22/08/2020 - 17:42

No fa més que desbarrar aquest home, es pot saber què és una confrontació Intel.ligent, la confrontació és simplement confrontació i les guerrilles són únicament guerrilles, d'intel.ligents en van escasos

#40 Peculiaritats de la ceba, Chez Fangue, 22/08/2020 - 16:37

Al menys l'estat ha fracasat amb un que es va escapar cagant ósties dins d'el maleter de cotxe. en aixó sí que te raó el Richard Kimble d'Amer.

#39 Flanagan, Tabarnia City, 22/08/2020 - 14:13

Otra perla del desgraciado low cost.
“Ser unionista es querer que tus hijos estén condenados a vivir en el peor país de Europa. Ser independentista es querer que tus hijos tengan una vida mejor, aunque tenga un alto coste llegar“, ha afirmado Canadell en sus redes sociales.

#38 El Sifoner, Castelló, 22/08/2020 - 13:20

("confrontación inteligente" "Es la única vía transitable realista, sin falsas ilusiones. Es la vía democrática menos segura y la más incierta, pero no tenemos otra") 1º Una vía DEMOCRÁTICA nunca puede ser de confrontación. 2º La CONFRONTACIÓN nunca es inteligente. 3º Efectivamente la confrontación es la menos segura y mas incierta, to

#38.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/08/2020 - 17:12

Además, independentismo e inteligencia son dos términos incompatibles

#38.2 Tabarnés puro, Barcino, 22/08/2020 - 20:13

A este bocas habría que enviarlo a repúblicas como Macedonia, Albania, Kosovo o incluso Rusia y después que nos explique eso del peor país de Europa.

#37 Mossèn Josep, Figueres, 22/08/2020 - 13:06

Pateixo per el nostre gran Heroi Nacional-Màrtir Puigdemont... doncs mireu que ha fet Putin enverinant al líder opositor... i tots sabem que el CNI és molt pitjor que Putin!