Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2019. 08:52h.

Puigdemont crida a que els aldarulls siguin permanents

El Consell per la República dóna suport les accions de Tsunami Democràtic

Puigdemont crida a que els aldarulls siguin permanents

El Consell per la República ha fet una crida a la mobilització permanent després dels tres dies de protesta convocats per Tsunami Democràtic, que han comportat el tall d'autopistes i carreteres. De fet, l'organisme aprofita el comunicat per donar suport a aquest moviment anònim.

L'entitat que presideix Carles Puigdemont convida "la ciutadania de Catalunya que defensa els drets, la llibertat i l'autodeterminació, a seguir mobilitzada, tal com ho han fet fins ara, de manera permanent fins que cessi la repressió exercida per l'Estat espanyol i que limita els drets i les llibertats a Catalunya".

El Consell "agraeix i dóna suport" a les protestes i afirma que "la resposta en forma de mobilitzacions de la ciutadania de Catalunya per a defensar els seus drets civils i polítics és un dels més grans exemples de la qualitat i excel·lència democràtica d'aquesta societat, de la qual ens en sentim plenament orgullosos".

"L'autoorganització d'una societat per a poder respondre a una injustícia i reclamar els seus drets de manera col·lectiva i ordenada amb protestes cíviques i pacífiques és un exemple de maduresa democràtica que no pot ser de cap manera perseguida per un estat", afegeix.

Finalment, manifesta el seu "absolut rebuig a les maniobres de l'Estat espanyol per tal de perseguir i tancar l'aplicació del Tsunami Democràtic" i subratlla que "té com a únic objectiu organitzar la població per a poder protestar de manera cívica i pacífica".

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#49 Montse, Barcelona, 15/11/2019 - 09:58

Es sumamente grave lo que está pasando Barcelona. ¿Qué pretende este huido de lujo? ¿Hundir Catalunya y arrastrar consigo al resto de España? ¿Es qué se cree que el resto del mundo no existe? ¿Qué no hay interconexiones económicas mundiales? No puede ser que este individuo esté perjudicando tanto la convivencia catalana.

#48 Kropotkin, Vic, 15/11/2019 - 09:18

Totalmente de acuerdo. Lucha hasta la destrucción total de los burguesitos catalanistas. Que paguen lo que han montado. Que les okupen sus propiedades, que les roben lo coches, que queden bloqueados cuando vayan a la Costa Brava o al Ampurdán. Que se les pudra el dinero del 3%. Anarquía total estelada. Jua, jua, jua,...

#47 Joan, BCN, 15/11/2019 - 09:03

El dia que tornis, si ho fas, et rebran com et mereixes. I espero que emmanillat i protegit per la policia, del color que sigui, de l'odi que tu mateix has sembrat.

#46 GRANSOL , A Coruña , 14/11/2019 - 22:41

Ellos mismo se están perjudicando y haciendo que los propios catalanes pierda millones de euros para no lograr nada y el mundo no acepta lo que están haciendo por eso no los apoyan. Quien lo escucha es Rusia para hacer un pais comunista porque necesita un puerto en el Mediterráneo parece mentira que los catalanes no se den cuenta

#45 Jose, Calonge, 14/11/2019 - 19:50

Esto ya no puede seguir por más tiempo,este personaje esta chantajeando a todo un pueblo catalanes independientes y los que no lo son,yo soy partidario de convocar un referéndum para que la gente opine sobre el seguir a este individuo y sus ideas delirantes,o que todos reneguemos de tal barbaridad,nos esta arruinando a todos